Фан клуб: МЗТ Скопје

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
не се секири ниии ке си гледаме дали ке не посерат или не
Абе не оти многу почнавте со тоа 50 разлика 50 разлика ништо не се знае еве ако имате некој подпросечен тим и ако ве испукаме 40-50 разлика шо треба после:uvo:
Позз

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе не оти многу почнавте со тоа 50 разлика 50 разлика ништо не се знае еве ако имате некој подпросечен тим и ако ве испукаме 40-50 разлика шо треба после:uvo:
Позз
Јане Петровски,Муахамед Тачи,Слободан Агоч,Живкович,Хил,Бојан Николовски,Кирил Николовски+цела сала а сите знаеме каква е атмосферата во Јане Сандански....Не ми личи тоа на под просечен тим,за наши услови:vozbud::vozbud:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Јане Петровски,Муахамед Тачи,Слободан Агоч,Живкович,Хил,Бојан Николовски,Кирил Николовски+цела сала а сите знаеме каква е атмосферата во Јане Сандански....Не ми личи тоа на под просечен тим,за наши услови:vozbud::vozbud:
Абе Мзт онаа сезона имаа солиден тим ама може не му била дента:tv:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Такви сме, знам дека ви пречаме ама соочејте се со вистината...

Ама еееј 50 разлика на домашен терен да губиш, па то е срамота бе... МЗТ против некој сакати да игра нема да победи 50 разлика :)

И не вреѓај сељаци ова она, се гледа колку си ти сељак... Тебе те избркаа од комуналец пошто не си чистел улиците и сеа на нет тука ќе јадеш гомна... Иди прошетај низ селодром и фати си некоја селодромка за вечер... само незнам која селодромка би се нафатила со тебе...
OOOOOOO seljak piperski fati nekoja piperka tamu ajde

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еј верувај ми,ти си најголемиот сељак на форумот не некој друг...Доаѓаш еден ден и правиш ХАОС !:tapp::tapp:Само не ми е јасно каде е Маркус го нема цело лето:nesvest:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Еј верувај ми,ти си најголемиот сељак на форумот не некој друг...Доаѓаш еден ден и правиш ХАОС !:tapp::tapp:Само не ми е јасно каде е Маркус го нема цело лето:nesvest:
Bara sponzor za strumica...za da ne otide vo istorijata

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Bara sponzor za strumica...za da ne otide vo istorijata
Јас па мислев во Аеродром е,кај Радикал и Аеродромка и сестра ти ја барал...Ама ајде....:tapp::tapp::tapp:КОПИЉ,нека ме банираат ако треба ама не можам повеке да те трпам...:tapp::tapp::tapp:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Луѓе јас не знам оти се радувате на сите што пропаѓаат дали сакате да нема кошарка у Македонија дали оти немате титула......сакате само Мзт да постое....и шо ќе биде со тоа?:uvo::uvo::uvo::uvo:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Јас па мислев во Аеродром е,кај Радикал и Аеродромка и сестра ти ја барал...Ама ајде....:tapp::tapp::tapp:КОПИЉ,нека ме банираат ако треба ама не можам повеке да те трпам...:tapp::tapp::tapp:
hahahahah ejjjjjj seljace strumicko neka te baniraat ubavo ke bide ke nema koj da zamara i ke trgnes taka po sponzori da barate da ne idete u istorijata:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
hahahahah ejjjjjj seljace strumicko neka te baniraat ubavo ke bide ke nema koj da zamara i ke trgnes taka po sponzori da barate da ne idete u istorijata:pos2::pos2::pos2::pos2:
Иии,многу смешно еј:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ај насмејте се сите сега,оти ќе му пропадне штосот на глупакот.:tapp::tapp:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Иии,многу смешно еј:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ај насмејте се сите сега,оти ќе му пропадне штосот на глупакот.:tapp::tapp:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:lele zakon si seljo:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
ajbe prekinete be stvarno !!! aj ostajte gi neka si pisuvaat... jas pisav gore koj inaet e najtezok...

Kajgana Shop

На врв Bottom