- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 1.194
- Поени од реакции
- 13
Незнам дали од вас има по големи Сељаци.:baeh:
Ima jas ke ti kazam, VIE ste...
Незнам дали од вас има по големи Сељаци.:baeh:
Море деца ај да не а викнам Цеца:jaj:
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....... vakava dosetka do sea nemam slusnato auuuuuuuuuuuu....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
PREVRTUVANJE
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Исто како она, Скопје има Аеродром-куров ми е авион........Што може да смисли ум кој што цел ден ја копа нивата и секоја година е се поразочаран затоа што нема откуп .....
Дегенерици едни, не замарајте до почеток на сезона.....
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ех да не отидев на лозјето како мал да му го изедам лебот и водата да му а испиам немаше да знам каде се наоѓа:baeh:
:poss::poss::poss::poss::poss::poss::poss::poss:Aј преведи....И не е смешно, вие сте трагична реалност на македонското општество...
Lani imavte mnogu ubav docek... si znaete vie...Опаа ќе фрчат пак камења и слични реквизити
Исто како она, Скопје има Аеродром-куров ми е авион........Што може да смисли ум кој што цел ден ја копа нивата и секоја година е се поразочаран затоа што нема откуп .....
Епа оди ти мавај со камења не малите деца да ги терате да мават:uvo:Lani imavte mnogu ubav docek... si znaete vie...
Da, da lani istresoa mnogu kiksovi.... abe ako ne ste vie nema koj da me nasmee..
Ајде и тоа да го видам, па да поминете како Кумани, Сити Парк Бојс и остали кои си го добилеЕпа оди ти мавај со камења не малите деца да ги терате да мават:uvo:
А инаку има некој план да ве каменуваме ама воџите ни пискат нешто
Леее еј не мислев така еј жити се ејјјј:se_ molamАјде и тоа да го видам, па да поминете како Кумани, Сити Парк Бојс и остали кои си го добиле