abe znaes kako odat rabotite,na koj kolku mu seceТешки мудрости прочитав вечерва...
ma ne be,zosto taka mislis:pos2: :pos2: :pos2: ,pa sega u skolo glavna tema im e forumov,koj napisal,sto napisal kako napisal.nie uste nisto ne sme videle,ke pocnat sega da se razmnozuvaat kako zajaciАбе овие од кавадарци наеднаш дојдоја тука на форумот , се наполна со сељаци .. како од дивина да се дојдени , еден салам пост немат напишано , сами си се фалат и се праат нешто хахах.. реков јас изгледа вчера им е пуштен интернетот во Кавадарци па незнаат уште да го користат ...
lele koj najdi da vika a za zal ne vozam traktor tuku motor haha ne sum kako vas glupaci prosti kojznae vo kakva koliba zivee te i pak ce vi kazam ne se zanesuvajte mnogu
Ај одмори 7 дена.prasaj ja sestrati ona mi go dade koga mi go pusese
Видиш има и лек..дали ќе се пестициди, разни фунгициди, инсектициди...Админи..во секој случај има начин...ma ne be,zosto taka mislis:pos2: :pos2: :pos2: ,pa sega u skolo glavna tema im e forumov,koj napisal,sto napisal kako napisal.nie uste nisto ne sme videle,ke pocnat sega da se razmnozuvaat kako zajaci
ne marcus,odigra solidno ali daleku e od odlicno.mujo za malce ke ja zaebese cela rabota so tie nekolku negovi sutevi,kako da igra basket pred maalo.ali nema veze,kako i da e ovaa pobeda ni bese poveke od potrebna pred derbito so rabotnicki.mislam deka u sabota ke bide dosta tesno i napnato i se nadevam deka ke pobedime makar i za pola kos razlika :pos2: :pos2: :pos2:Ф.А. одлична игра на вашиот МЗТ..честитки за победата..Јане одигра супер..Посебно она решавачката тројка..превзеде одговорност..
abe ne vikam ne,ama mene pa mi e dosadno bez niv.eve celo sabajle citam i se smeam, a sega posto se banirani utre ke nemam zanimacija:pos2: :pos2: :pos2:Видиш има и лек..дали ќе се пестициди, разни фунгициди, инсектициди...Админи..во секој случај има начин...
se slagamДобро знам дека сакате повеќе..ама мора да се признае ..Охрид е жежок терен оваа година..паднаа и Струмица и Фени..така да ова победа носи тежина..
mislis vreme e pak da gi ...Ne mi se veruva deka tepavme, vcera. Vreme e da gi ebeme rabotnicki
eee do kaj dojde svetot... jbgee bratu za rabotnicki ce se prasame a za mrazot ne vie skren do prva ve cekaat porazi:pos2::pos2::pos2:a vie ste GNASI i ne se zanesuvajte mnogu po grobari i delije zosto ce se zaebete nekade vie mnogu vlevate vo film a ste nikoj i nisto