ne znam, daj boze! ama se sekjavam ko mrtvi bevme togas, mislam so pelister koa se igrase vo nedela. vaka da se sabota ke se zagrees use od 4-5 vo kafance, na utakmica, eden tus i produzuvas- daj boze vesel posle pobedataНедела барем за нас е подобар ден.Биди сигурен дека во недела ќе бидеме повеќе.Сабота за многу е и работен ден.
никогаш не се радувај на туѓа несреќаСе,најубаво им посакувам среќа и на двата клуба,па нека победи подобриот.Само едно ми е желба,Лозари да изедат ќотек,БЕЗ ПРИЧИНА !Па да видат,како е..А не сега само да зборат,2 пендраци,10 пендраци,100 пендраци !:smir:
на нив 2,10,100 магарешки стапа само :pos2::pos2:Се,најубаво им посакувам среќа и на двата клуба,па нека победи подобриот.Само едно ми е желба,Лозари да изедат ќотек,БЕЗ ПРИЧИНА !Па да видат,како е..А не сега само да зборат,2 пендраци,10 пендраци,100 пендраци !:smir:
Со соколи во сабота во 1 попладне кога бевме 200 души нема никаков проблем за фени и другиве екипи.ne znam, daj boze! ama se sekjavam ko mrtvi bevme togas, mislam so pelister koa se igrase vo nedela. vaka da se sabota ke se zagrees use od 4-5 vo kafance, na utakmica, eden tus i produzuvas- daj boze vesel posle pobedata
kaa prvo ne vregej nogu.ti ako si seljak drug ne e.i meznam stvarno so ste zapnati site u lozari kaa ajduci si imaa raspravija so policijata.a na teren neka pobede podobriot.samo da gledame dobra kosarka.pozzMore ke gi tepame seljacive, ako treba i jas ke vlezam od publika kosevi da davam
Никојпат не се радувај кога полиција тепа други навивачи....Се,најубаво им посакувам среќа и на двата клуба,па нека победи подобриот.Само едно ми е желба,Лозари да изедат ќотек,БЕЗ ПРИЧИНА !Па да видат,како е..А не сега само да зборат,2 пендраци,10 пендраци,100 пендраци !:smir:
oni se samo piuni, kako ke im svirat taka igraat!
ваљда мисли на Лозари а општото мислење е и за вас таквоЗа кој мислиш пиуни ?