aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
aha i taka vie nikogas ne doagate pa mtv se zazali da ja dava na tv da mozete i vie da gledate
ХЕХЕХЕХЕХЕХЕХех браво еј кај го најде даааа закон се сликите ТУБАТА:pos2::pos2::pos2: неможам да се изнасмеам ХИХИХИХИИХИХХИ леле леле абе Марко Марко од кај го најде бе а ?
Ако би ме прашал мене или ако јас одлучувам јас не би го пуштил уште еднаш во сала да влезе ама таа е мора и такви да има народот да има за што да се смеее а тоа е голем срам пред се замене и за сите други прави личности кои се на трибина ама има надлежен таму кој решава дали да го приме или да го брка додека е така кај нас никогаш нема да го достигниме она рамниште на групи како вас ако нема права љубов нема ништо веруј му и самиот го знаеш тоа..ima tipot svoj del na sajtot mkmetal.
tezok idiot.trgnete go od tribina.
posto idiotizmot e zarazna bolest!!!!!!!!!!!!!!!!!
inace cisto informativno imam uste snimki kako toj serifot se glupira ama mislam deka eden klip e dovolno vnimanie posveteno na takov idiot.Ако би ме прашал мене или ако јас одлучувам јас не би го пуштил уште еднаш во сала да влезе ама таа е мора и такви да има народот да има за што да се смеее а тоа е голем срам пред се замене и за сите други прави личности кои се на трибина ама има надлежен таму кој решава дали да го приме или да го брка додека е така кај нас никогаш нема да го достигниме она рамниште на групи како вас ако нема права љубов нема ништо веруј му и самиот го знаеш тоа..
Море ај ако сакаш да ми дадеш некоја снимка ама без шерифот ми треба замене некој клип ако сакаш или пак дај и на аеродромка она ќе ми прате на skype ај фала однапред..inace cisto informativno imam uste snimki kako toj serifot se glupira ama mislam deka eden klip e dovolno vnimanie posveteno na takov idiot.
Drugar da znaes feni e sampionnema sto mzt imaat najdobra navivacka grupa vo makedonija.
Добро де ај смири страстите. Има време до крајот ке видиме, а не уште сега виа е шампион ниа е шампион, позз и морав да ти преговорам:smir:Drugar da znaes feni e sampion
decko da ne kasnis edno 169 strani da go citiras toj post?:jaj:Drugar da znaes feni e sampion
Абе да се пише, што е важно од кај се цитира, нов е уште ке се снајде :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:decko da ne kasnis edno 169 strani da go citiras toj post?:jaj:
Важно да си напише он.Абе да се пише, што е важно од кај се цитира, нов е уште ке се снајде :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
osekjam utre ke bide golem den.den za pobeda.ni simik , ni drugiot srbin nema utre da igraat