Фан клуб: МЗТ Скопје

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Шо бе нема да организирам? А мора ли да значи дека тиа шо ке ги соберам јас дека мора да бидат од Лозари? Море нека се случе нешто па нема да си заминете од Кавадарци бре тоа нека ви биде јасно! Нема да знаите од кај ви фуре во Автобусот. Разбери ме еднаш.
Според најновата листа на градови каде што е најопасно да дојдеш ако не си от тој град, според истражувањата на BBC се:

1. Багдат
2. Кавадарци
3. Наполи

:pos2:

Што толку се палите море . За што се мислите бе, две тепачки во каледарска година има во Кавадарци, вие ке не нападнете нас. Абе не сте свесни колку сте малоумни. Па уште вика си го ладел, дека сме се нериврале. Кој се нервира? Зар може да ме изнервираат вакви децки муабети? Ве читам вас опицните и неможам да прекинам да се смеам. Еден наш се пушти да се тепа, пола трибина во терен рипна бе, што ке ни направите. Сега бевме 250, во купот ке бидеме 400, како ли вие ке се справите со нас. Со камења? камен хулигани сте, јаки муда, Ке се соберете 11 малоумници ке фрлите камења и што после кога ке ве збркаме? Ке ви го запалиме градот. Така се заебаа и велешани па од тогаш тие Вампири не ни постојат. Вие сте смешен народ, шијте си вино и ракија, што се замарате со работи кои не се за вас. Гледајте си кошарка додека имате, пијте си гроздобите продукти, доста продавате муда за бубрзи на форумов како сте биле јаки момци или добри навивачи. Ако вие сте тоа што тврдите...јас сум Чак Норис

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Според најновата листа на градови каде што е најопасно да дојдеш ако не си от тој град, според истражувањата на BBC се:

1. Багдат
2. Кавадарци
3. Наполи

hahahahahahahha:):):):):):):):pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Nie peeme 'Srce na teren" a lozaive si peat 'Skokaj na teren':):):):):):)

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0

1. Багдат
2. Кавадарци
3. Наполи

:pos2:
spored najnovata crna lista na USA toj sesirdjijata ili serifot(ne znam kako da go narecam)e most wanted.kako kadar na al kaeda i ucenik na osama bin laden,gi pominal site vidovi i stepeni na obuka i sega go pustile na sluzba vo kavadarci da gi cuval lozjata od vozdusen napad na cavki i vrapci(glumi STRASILO) :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
spored najnovata crna lista na USA toj sesirdjijata ili serifot(ne znam kako da go narecam)e most wanted.kako kadar na al kaeda i ucenik na osama bin laden,gi pominal site vidovi i stepeni na obuka i sega go pustile na sluzba vo kavadarci da gi cuval lozjata od vozdusen napad na cavki i vrapci(glumi STRASILO) :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Nie peeme 'Srce na teren" a lozaive si peat 'Skokaj na teren':):):):):):)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
kako bese pesnata? ooooooo ooooooooo ooooooooooo oooooooooo PUSI skopje? a onaa drugata? da dade gospod pak da se vrati 1963 i celo skopje pak da se rusi i sekoj skopjanec KUROT da mi go pusi. p.s. a zaboraiv novosta. NAJVEROJATNO NEMA DA VE PUSTAT ZA KUPOT

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
kako bese pesnata? ooooooo ooooooooo ooooooooooo oooooooooo PUSI skopje? a onaa drugata? da dade gospod pak da se vrati 1963 i celo skopje pak da se rusi i sekoj skopjanec KUROT da mi go pusi. p.s. a zaboraiv novosta. NAJVEROJATNO NEMA DA VE PUSTAT ZA KUPOT
EJ STVARNO SEGA ME NASMEA:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
БРАВО.Ги знаеш сите ваши песни.Уствари имате уште една онаа фени,фени ама ај нема везе си ја заборавил:tapp::uvo:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Многу луѓе сакале, ама се заебале јас од мал сум научен Аеродром е единствен. Никој не не сака знам ама кур ме заболе јас за него навивам СВЕТО ИМЕ МЗТ!!!!!

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
А кој тоа одлучил за да не не пуштат, или само тоа вие си посакувате и се молите некаде?

Член од
12 февруари 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Preku ovoj fan klub na MZT SKOPJE da go napisam mojot prv post i da kazam zdravo ....... Z D R A V O DO SITE I GOLEM POZDRAV DO SITE NAVIJACI NA MZT SKOPJE - FAMILY AERODROM ! ! !
Inace koj be na tebe lozar ti kazal deka ne doagame na kupot samo gai si iluzii selendro edna so strav vi e deka pak ke ve nadvikame a veruvaj deka na kupot ke dojdeme duplo vise nego u sabotata.
A toa na kogo ke mu FURE :nesvest: bas bi sakal da vidam

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Процедурално, на македонски се пишува Багдад, на руралски и на Охритски - БагдаТ.

Kajgana Shop

На врв Bottom