...Абе копиљ ај фати нешто ЗПО ОТП или нешто такво не го поти курот тука.Ајде па кога ке имаш полуматуеа ке ти честитаме сите и средно строго Влахов или ЕМУЦ за друго место не се мачи немаш мозок:bil:
Те глеам ти колку си паметен, пиши го постов уште 6 пати, може некој не прочитал ...Абе копиљ ај фати нешто ЗПО ОТП или нешто такво не го поти курот тука.Ајде па кога ке имаш полуматуеа ке ти честитаме сите и средно строго Влахов или ЕМУЦ за друго место не се мачи немаш мозок:bil:
VRTI SUCI TOA TI E SKOPJE...
Те глеам ти колку си паметен, пиши го постов уште 6 пати, може некој не прочитал ...
А иначе во Корчагин ќе идам.
И да, што па ти најде да се мешаш, и тебе ли те чеша дупето ?
Дупето ја чеша....си знаеш ти која а се мешам зашто ми труеш на темава со дебилни муабети што се под мозок и на полуматурант :bbor:...
Те глеам ти колку си паметен, пиши го постов уште 6 пати, може некој не прочитал ...
А иначе во Корчагин ќе идам.
И да, што па ти најде да се мешаш, и тебе ли те чеша дупето ?
Надежен си :back:...feni ke bide shmpion vaa god
Како нема да си разочаран од љубовта, само дома пред компјутер изгледа седиш и добри термини употребуваш "лол" и "бот".Хаха ме затнавте а ? лол тежок бот си ти !
Ко 1 тајтлот ми е пред 20 дена, така да тоа веќе помина.
Ко 2 темава ви отиде у курац, така да вие губите. :baeh:
И ко 3, поздрави ја мајка ти. :wink:
jako e :pos2:Кој кур се карате за безвеза бе?
Ве читам од преска и неможам да се изначудам како паѓате толку на провокации?
Мислам и не е достојно за повозрасни, да се караат со дечиња заради малоумни провокации.(Па можеби и не сте толку возрасни)
А МЗТ како е?
Па не се караме најчесто им објаснуваме на дечињава за кога ќе пораснат да се изградат во паметни личности.Кој кур се карате за безвеза бе?
Ве читам од преска и неможам да се изначудам како паѓате толку на провокации?
Мислам и не е достојно за повозрасни, да се караат со дечиња заради малоумни провокации.(Па можеби и не сте толку возрасни)
А МЗТ како е?
Deteto ne e nadezno nego znae oti 100% sme prvaci :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Надежен си :back:...
Исто како Фени лани на секоја втора утакмица среде сезона нови играчи носеа, некои подивени црнци, се шо можело да се најде собираа, ама коа не оди џабе е, без навреда од таквите тимови ништо не бидува, сите тие ги избркаа отидоа у п.м. за да напраиме од почеток нов тим за оваа сезона.МЗТ е лудница денес донеле уште некој Србин на проба демек ако не чини може ке го избацеле ко демек некој не им исплни критериуми годинава све живо прибраа од страна доволно е да е странец и да е над 1.85sd а овој последниов нигер бил права уметност ментиш со тапија(не Лозар) ко од гето изваден.
Како и да е 600 нови играчи дур ги уигра овој ке не фати.....јуни и нова сува сезона:bil:
De bre pa ti dae oni ne pravat tim za 1 mesto neka si a probat srecata oni sakat da stignat do 4-5 mesto i eventualno ako stignat do 4 mesto da ni go olesnat patot do finaleto:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Исто како Фени лани на секоја втора утакмица среде сезона нови играчи носеа, некои подивени црнци, се шо можело да се најде собираа, ама коа не оди џабе е, без навреда од таквите тимови ништо не бидува, сите тие ги избркаа отидоа у п.м. за да напраиме од почеток нов тим за оваа сезона.