kolku sto vidovme ti si gi napravil tie gluposti,nikoj drug.prasa i dobi negativen odgovor no sepak go napravi toa sto ne trebaseОф топик:
Предолгата транзиција, момци и девојки....предолгата транзиција е виновна.
Одбијам на глупости па нема да коментирам.
Терајте.
Френки, поради такви како мене и тебе што одбиваат на глупости, глупавите владеат со светот.Одбијам на глупости па нема да коментирам.
Терајте.
gledaj si motikata be aj ne zamaraj,ti najde da kazuvasИмето сакате или не треба да се смени. ФОН ви е спонзор сега, па треба и името да си го менате.
Остави Мистичен да се пцуе овде, па ...gledaj si motikata be aj ne zamaraj,ti najde da kazuvas
hehehehehhehehehe e bas me strese sega,auuuuuuuu lele majko sto da pravam sega,se smrznav od strav :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Остави Мистичен да се пцуе овде, па ...
Мамата твоја дечко, и глеј со кој како збориш ! : )))
razocaran od ljubovta prema motikata,kopacot ili motokultivatorot?jas mislam deka deckovo ima 3 vo 1.ej aj be gledaj si ja ljubovta tamu gledam razocaran si , ne se mesaj u nasi raboti
ma ne be taka ti se cini,gledas deka se fini kulturni i blagoprijatniLuge od strana da gi citaat p ostovite na Kozarive i Ajducite ke si pomislat toa nekoi mnogu zaebani huliganski grupi se :pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:razocaran od ljubovta prema motikata,kopacot ili motokultivatorot?jas mislam deka deckovo ima 3 vo 1.
P.S. pocuvstvuvajte go NESCAFE momentot:pos2: :pos2: :pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: hahahahahahahahah odamna ne sum se smeel vaka hahahahahahaha:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: bravo momce,bravo,sekoja cest hahahahahahahahahahahahKo onoj skecot na Kursadzije , sta je za tebe Lubov ? Lubov.... hmmm? Pa toa je bre kaj ja oram njivu a mene j.be traktor :pos2::pos2: