Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Добра 1/4 (барем дел од неа)
Со оглед на тоа што без плеј водиме 28-20 не е така лошо, Коби ги разара, убаво му ја плесна у фаца на Туриаф :)

Член од
29 април 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Хехе,Гасол :zver: како се распали при крај на полувреме,ги декласира сам,вака не се лоши ама сепак некако слабо мислам дека се покажуваат до сега вечерва....

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Добро е , само кај беше вака вчера да игра Гасол :( Ако добра победа иако прокоцкавме 19 поени предност во втората четвртина, без Фармар,Одом и Волтон, ја прифаќам победата без размислување :)

Go go Pau...si si me gusta :)

Член од
29 април 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Добро е штом победија,ама ич не ме бендисува со одбранава,никако еднаш добро да изиграат одбрана,не знам како ама треба малку тука да се поработи,а исто и за скоковите во одбрана ептен слабо ја имат фатено работава,или пак само мене така ми се чини...во секој случај задоволен сум со победата, а уште позадоволен од играта на Гасол,цар беше вечерва...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Победа си е победа, нема лабаво, се враќаме на победнички патеки:smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Нова победа браво за Лејкерс.Само напред:smir::smir:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
кога играме со индијана ... вечер или утре ?

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Вечер на тој што не му се спие и нема работа утре сабајлечки може да го гледа Лејкерс на NBA TV(4:30), нормално ако ја фаќа :)

Исто на NBA TV пред Лејкерс ќе ги даваат Атланта - Орландо во 1:00.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Вечер на тој што не му се спие и нема работа утре сабајлечки може да го гледа Лејкерс на NBA TV(4:30), нормално ако ја фаќа :)

Не ја фаќам НБА тв но ако не ми се спие ќе ја гледам на нет:helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675

Јас ја фаќам и нормално ќе си ја гледам:smir::smir:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
aj nek e cestito uste edna pobeda nad indiana 119-121 dosta tesen mec ali vazno da se pobedi

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Браво за ѕверот Коби Брајант, 36 коша(вклучувајќи го и решавачкиот) и 13 асистенции!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Секоја му чест на Коби шо ја реши, али колку се нервирам кога вака играат значи, ни О од одбрана да се нема, многу лоша утакмица, добро е шо оној ботот од Индијана го промаши цел кош на крајот, да беше некој посалам кошаркар и продолженија ќе игравме со една од најслабите екипи во НБА, од која веќе еднаш изгубивме патем, да игравме одбрана ќе тепавме едно 20 разлика, еден Данливи цела вечер да те полни, срање, ај на Грејнџер одамна сме му паценти, али мора да се стегни одбраната у иднина.

За крај би сакал да кажам дека не вреди да се седи до 7 сабајле за ваква утакмица и притоа и да си сјебеш цел нареден ден со спиење до 4, здравје у плеј оф пак ќе ги гледам во терминот од 4:30.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Секоја му чест на Коби шо ја реши, али колку се нервирам кога вака играат значи, ни О од одбрана да се нема, многу лоша утакмица, добро е шо оној ботот од Индијана го промаши цел кош на крајот, да беше некој посалам кошаркар и продолженија ќе игравме со една од најслабите екипи во НБА, од која веќе еднаш изгубивме патем, да игравме одбрана ќе тепавме едно 20 разлика, еден Данливи цела вечер да те полни, срање, ај на Грејнџер одамна сме му паценти, али мора да се стегни одбраната у иднина.

За крај би сакал да кажам дека не вреди да се седи до 7 сабајле за ваква утакмица и притоа и да си сјебеш цел нареден ден со спиење до 4, здравје у плеј оф пак ќе ги гледам во терминот од 4:30.

Мило ми е што почињате да контате дека нема вистински баскет додека не почне плеј-оф...

Kajgana Shop

На врв Bottom