- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 190
- Поени од реакции
- 63
Денеска Двајт беше добар 33 и 15 мислам но одбраната сеуште е дупка а глупакон Браун ко мува без глава...
Конечно човек кој тотално ме разбира и не се секирај не си единствен кој сака да му влези на мониторо... посебно првата ко ја изгубија ми идеше да го исфрлам низ пенџере...Гледајте што се вика мизерија за еден тим.
Мирослав 10 поени, Гасол 16, Хауард 33, Коби 30, Неш 2, Ибенкс 2, Хил 1, Блејк 7, Џејмисон 2, Духон 0, Микс 3, Сакре 0... цели 15 поени од клупа. Е со ваква статистика Лејкерс и од МЗТ ќе изгуби. Ако се ослонуваме на 2ца луѓе тогаш боље да не играат, џабе време си трошат. Т.е. џабе Мајк Браун го убива потенцијалот на овој тим.
Ау изгледа ме чита Браун на форумов па решил да ја зголеми ротацијата. Вчера настапиле сите 12 играчи, од кои Микс-првата измена на Коби настапил цели 5 минути, можно е на загревање да му ги израчунале овие, Сакре дури 49 секунди, гарант ова е времето за кое го издркал на некоја мажоретка, Духон 4 минути, Хил-првата замена на Хауард/Гасол цели 8 минути, едино Блејк добил асална минутажа од клупа и тоа ради повредата на Неш.
Еј каква умреница е овој Браун тоа е чудо. Слепец неписмен, Хауард пред 5 дена од повреда се врати а овој 41 минута му дава... Епа ќе се чудиме кога за две недели ќе му отиде грбот или рамото и ќе кукаме за него. Истото и со Коби го праи, а Микс е одличен играч, мора да му дава повеќе минутажа. Среќа што имам колоквиуми до среда иначе до сеа ќе требаше монитор да мењам, ќе му влезев со мајагери гарант, ради ова свинњава црна што ни е на клупа.