Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Денеска Двајт беше добар 33 и 15 мислам но одбраната сеуште е дупка а глупакон Браун ко мува без глава...

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Btw сега прочитав Повредата на Неш не била нешто сериозно се очекува да игра против клиперси така изјавил Гери Вити и самиот Неш...

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Мора да се пофали Howard, каде-каде подобар од завчера. Али одбраната никако да им се подобри, незнам што праи Мајк и незнам како му дозволуваат тим да води. Овој не го праќам леб сабајле да ми купи, ќе се врати со бомбони.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.707
Поени од реакции
33.930
Го реметат Браун по интернетов, еве еден коментар:
They need to bring Phil Jackson back to coach the coaches...at least that since he can't travel! ;)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Лошо ептен лош старт и уште ако се земат во предвид и предсезонските наптрвари мислам дека 0-10 имаме...:tapp: Дефинитивно Браун не е за на клупата на Лејкерс...:tapp:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.818
Браун и да освои титула ќе го мразам, му ебам тоа дебелото свинче. Поглуп тренер неможеа да донесат, место за Аделман да запнеа тие ми го носат Браун. Епа сеа цела сезона ќе грицкаме нокти и ќе чекаме Коби и Двајт да прават чуда.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Промената од триаголникот во принстон е резултат на слабата игра на Неш и воопшто на цел ЛА. Ќе им треба време да се навикнат на таков напад ама мислам додека мршникот Браун е на клупа има да направи срање од тим. Браун знаел да постави добра одбрана а вчера со Далас во одбрана ме потсетуваа на Америте од Олимписките игри :/

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Незнам ама се ме плаши дека ќе ја изгубиме и утакмицата со Клиперси па ќе биди Дежаву од лани...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.707
Поени од реакции
33.930
Без паника.
Ќе биде подобар ЛА со тек на времето. Мора да се извежба и ухода Принстон нападот а пацерот Мајк Браун не може да најде баланс меѓу форсирањето и учењето на Принстон и класични напади како пик&рол и изолации. Барем доволно за да се победат вакви просечни и подпросечни тимови.
Пошто, ако не рекорди, ама резултати секако се бараат за полесен плеј-оф.

Башка нас да не не реметат! :)

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Само уште ова не ми е јасно кој е најголемиот кривец за лошата игра во одбрана да знам дека Howard се враќа од повреда и не напнува наеднаш но сепак Гасол и компанија... колку да е тапа Браун сепак мислам дека свој удел имаат и дел од играчите...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.379
Поени од реакции
113.818
Гледајте што се вика мизерија за еден тим.
Мирослав 10 поени, Гасол 16, Хауард 33, Коби 30, Неш 2, Ибенкс 2, Хил 1, Блејк 7, Џејмисон 2, Духон 0, Микс 3, Сакре 0... цели 15 поени од клупа. Е со ваква статистика Лејкерс и од МЗТ ќе изгуби. Ако се ослонуваме на 2ца луѓе тогаш боље да не играат, џабе време си трошат. Т.е. џабе Мајк Браун го убива потенцијалот на овој тим.
Ау изгледа ме чита Браун на форумов па решил да ја зголеми ротацијата. Вчера настапиле сите 12 играчи, од кои Микс-првата измена на Коби настапил цели 5 минути, можно е на загревање да му ги израчунале овие, Сакре дури 49 секунди, гарант ова е времето за кое го издркал на некоја мажоретка, Духон 4 минути, Хил-првата замена на Хауард/Гасол цели 8 минути, едино Блејк добил асална минутажа од клупа и тоа ради повредата на Неш.
Еј каква умреница е овој Браун тоа е чудо. Слепец неписмен, Хауард пред 5 дена од повреда се врати а овој 41 минута му дава... Епа ќе се чудиме кога за две недели ќе му отиде грбот или рамото и ќе кукаме за него. Истото и со Коби го праи, а Микс е одличен играч, мора да му дава повеќе минутажа. Среќа што имам колоквиуми до среда иначе до сеа ќе требаше монитор да мењам, ќе му влезев со мајагери гарант, ради ова свинњава црна што ни е на клупа.

Член од
19 март 2011
Мислења
190
Поени од реакции
63
Гледајте што се вика мизерија за еден тим.
Мирослав 10 поени, Гасол 16, Хауард 33, Коби 30, Неш 2, Ибенкс 2, Хил 1, Блејк 7, Џејмисон 2, Духон 0, Микс 3, Сакре 0... цели 15 поени од клупа. Е со ваква статистика Лејкерс и од МЗТ ќе изгуби. Ако се ослонуваме на 2ца луѓе тогаш боље да не играат, џабе време си трошат. Т.е. џабе Мајк Браун го убива потенцијалот на овој тим.
Ау изгледа ме чита Браун на форумов па решил да ја зголеми ротацијата. Вчера настапиле сите 12 играчи, од кои Микс-првата измена на Коби настапил цели 5 минути, можно е на загревање да му ги израчунале овие, Сакре дури 49 секунди, гарант ова е времето за кое го издркал на некоја мажоретка, Духон 4 минути, Хил-првата замена на Хауард/Гасол цели 8 минути, едино Блејк добил асална минутажа од клупа и тоа ради повредата на Неш.
Еј каква умреница е овој Браун тоа е чудо. Слепец неписмен, Хауард пред 5 дена од повреда се врати а овој 41 минута му дава... Епа ќе се чудиме кога за две недели ќе му отиде грбот или рамото и ќе кукаме за него. Истото и со Коби го праи, а Микс е одличен играч, мора да му дава повеќе минутажа. Среќа што имам колоквиуми до среда иначе до сеа ќе требаше монитор да мењам, ќе му влезев со мајагери гарант, ради ова свинњава црна што ни е на клупа.
Конечно човек кој тотално ме разбира и не се секирај не си единствен кој сака да му влези на мониторо... посебно првата ко ја изгубија ми идеше да го исфрлам низ пенџере...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Комшииве МОРА да се тепаат.....ама она баш МОРА!!!
И ќе се врати самодоверба и ќе можеме да се курчиме ние дека се враќаме во шема

Kajgana Shop

На врв Bottom