Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
lejkersi mi licat na onie od starite vreminja koga gazea se pred sebe

koj ja gledase utakmicata ke se slozi so mene deka bese fenomenalna

najdobrata utakmica ovaa sezona pozzzzz:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Ауф коби шо му стори , 11 победа во низа момци :)
Со гасол повторно дуо од соништата

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе најдоброто следува во плеј-оф:smir:
КОБИ БРАЈАНТ
:cuc:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ауф коби шо му стори , 11 победа во низа момци :)
Со гасол повторно дуо од соништата
Алоооо, претходната ја игубивме од Портланд :( Не се 11. Една е сега :(

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сакраменто Кингс-Лос Анџелес Лејкерс 105:117
Кога денес успеаја да победат, не знам како ќе е кога малку подобро ќе играат во одбрана. До 3/4 катастрофална одбрана со многу пропусти и допуштање на противничките кошаркари лесно да поентираат.
Сепак во 4/4 на сцена стапи Коби Брајант кој беше нерешлива енигма за противниците и можам со чиста совест да речам дека сам ги победи Сакраменто. Постигна 34 поени, 10 скока и 3 асистенции, а ни малку за фрлање не беше ни Гасол со 31 поен, 10 скока и 4 асистенции!
Повеќе статистика

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.084
Поени од реакции
5.724
Сакраменто Кингс-Лос Анџелес Лејкерс 105:117
Кога денес успеаја да победат, не знам како ќе е кога малку подобро ќе играат во одбрана. До 3/4 катастрофална одбрана со многу пропусти и допуштање на противничките кошаркари лесно да поентираат.
Сепак во 4/4 на сцена стапи Коби Брајант кој беше нерешлива енигма за противниците и можам со чиста совест да речам дека сам ги победи Сакраменто. Постигна 34 поени, 10 скока и 3 асистенции, а ни малку за фрлање не беше ни Гасол со 31 поен, 10 скока и 4 асистенции!
Повеќе статистика

Закон закон..Атак на шампионската титула, прстен или НБА скудето:wink: сеедно..Сепак да се први...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Малку доцна ќе пишам ама неможев да се воздржам оооооооо бртате 52 пони кој ѕвер е во прашање убедливо најдобар НБА играч Коби мајсторе само така продолжи и наша е титулата.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.837
Поени од реакции
22.876
Kaliforniskoto derbi za lejkersi cela arko arena skandirala MVP,MVP.MVP,MVP
i jas skandiram MVP,MVP,MVP ,, majstori

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Леле деца одвај чекам да се врати Ендру Бајнам, мислам дека со него ќе бидат незапирливи. Така под кош ќе има 2 кои мора да бидат удвоени.

Доаѓањето на Гасол мислам дека е најдоброто нешто шо му се има случено на Лејкерси во последните 4-5 години. Не само тоа што Гасол е играч кој ќе постигнува 20 поени просек, неговата улога во тимот е многу поголема и промената која ја носи не се само поените.

Со доаѓањето на Гасол, Одом може да си ја заземе својата природна позиција и улога во тимот. Сите знаеме дека Одом не е константен и не е способен да биде лидер, односно заедно со Коби да се очекува од него во нападот. Одом е комплементарен играч и најмногу му одговара позиција Small Forward. Сега Одом ќе може повеќе да помага во одбраната без да се троши во нападот, а и Тревор Ариза е одличен во одбрана. Така да овие двајца ќе покријат за недостатоците на Гасол во одбраната.

Мислам дека ко ќе се врати Бајнам, Лејкерси ќе ја имаат најбрзата и највисоката петорка во лигата. Фишер/Фармар, Коби, Одом, Гасол и Бајнам убиствено и незапирливо во напад. Сакам финале со Бостон да се врати жештината на овие дуели кои во минатото беа симбол на НБА лигата.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Бајнам се врати е веќе 2-3 меча е на клупата но Фил Џексон не сака да ризикува така да сигурно ќе го стави во некој полесен натпревар:smir:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Леле слам-данкот за 107-100 на Кобиииииииииии ауф 360 слам данкк

МВП МВП ! ! !

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A бе цело време го исвиркуваа ама на крајот ја замолче цела Арко Арена и само се слушаше од навивачите на ЛА : МВП, МВП, МВП.............
Се здиве на крај Коби и почна да им гестикулира на публиката во смисла ако сакате ќе ви го оставам дресот за успомен и долго сеќавање:vozbud:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Chombe на што канал ги гледаш секоја вечер Лејкерси? Имаш сателитска,на интернет ?...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Chombe на што канал ги гледаш секоја вечер Лејкерси? Имаш сателитска,на интернет ?...
Преку интернет гледам, ако сакаш да ти кажам како адни ме на мсн:smir:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Преку интернет гледам, ако сакаш да ти кажам како адни ме на мсн:smir:
Топ те адд-нав и така не спијам до 4-5 ова ќе ми дојде како кец на десетка..пиц-пец :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom