Abe vidi brat-ako ti ne sakas nekoj zaradi toa so se podobri od tvojot omilen tim toa znaci deka ti ustvari nisto ne pocituvas.Ne sakas tvojot tim da bidat najdobri tuku site drugi da bidat slabi.E ne odi to taka be brat.A Kobe vo posledno vreme ja ima najjakata podrska.Svesen si ti be deka Gasol dava poveke poeni na natprevar otkolku Kobe,i deka Bynam ima najmnogu slobodni frlanja vo posledno vreme i deka e toj najfauliran, i deka Trevor Ariza ima pojce zakucuvanja od Bryant. Mene Bryant mi e omilen igrac ama godinava ja ima poddrskata.Izgleda tolku gledas kosarka :tv::pos2:Da te popravam "Kobe Bryant" Inace mene ne mi se svigjaat ic, ne mi se ni svigjale ic, ne gi sakam uste koga gi tepaa Sacramento vo Play Off sekad.
Moe mislenje e deka Kobe treba da si ide u drug tim kade sto ke ima nekoj kako nego (slicen) nadprosecen igrac da ne pravi sVe sam.
Најновиот трач пристигнаааааа...Бајнам ја плеска Ријана...изволте народе...свежи вести
http://x17online.com/celebrities/rihanna/x17_xclusive_rihannas_first_date_since_chris-04202009.php
Да ама Вујачич и Фармар врска немаат, ни треба повеќе продукција од клупа. Многу повеќе.Си може малиот..Ќе ја дупи оти да не...
Инаку Ариза и Браун се неверојатни ...
Да ама Вујачич и Фармар врска немаат, ни треба повеќе продукција од клупа. Многу повеќе.
P.S Коби кулира до Дастин Хофман