Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Конечно и ми да тепамо некога. Иако можеше поубедливо да ги тепамо Фени много се опуштив наши по големо водство.

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Играв без муда, како пичке!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Наредну годину место Вардара у втору лигу да не се брукамо.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Наредну годину ќе се боримо за опстанак. Голем дел од играчи ќе си идев на чело сс тренера.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Наредну годину ќе се боримо за опстанак. Голем дел од играчи ќе си идев на чело сс тренера.
Ја па разбра дека дупло негде поголем буџет ќе имало :D Иначе, у Екипа (магазин) има сторија за наш тим!

P

parvati

Гостин
Само Куманоо !!!
Црнац еде пице куде мене на работу нон стоп, вика дека сака да остане због атмосферу и публику, али кеш е проблем , а и дечко бе имаја жену и дете а што разбира , дали има дваес пет шес године : )

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ново тракиче за Куманово,Кумани... (y)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
za narednu godinu drasticno namalen budzet i unistuvanje na kosarku u kumanovo najaveno e deka budzet ke bide 3 puta pomal od ovuj godinu sto znaci deka ke se borimo za opstanak,trener si ide i svi stranci
--- надополнето: 12 мај 2013 во 23:38 ---
za narednu godinu drasticno namalen budzet i unistuvanje na kosarku u kumanovo najaveno e deka budzet ke bide 3 puta pomal od ovuj godinu sto znaci deka ke se borimo za opstanak,trener si ide i svi stranci

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Демек не се знаеше... јавна тајна дека пересева паре преко клуб и билдасва поени за избори.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Па више навикнати смо ми Кумановци на овакви работе ако е тачно, куде нас ако не освоиш за некоју годину трофеј све пропадне, сетите се на претходни сезоне... Штета ако пропадне клуб, бш сга требаше да се работи на тим кд играсмо финале на куп, абе шибни дупло буџет донеси још некога и барем куп ќе има, па од туј ќе се гради све сезону по сезону, ама не, политика и градски татко мора да га напунив џеб, ипак базен ќе имамо, неможемо да се пожалимо дека ситуација у град е смешка.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Воду немамо базен ќе имамо.... обичан популизам. Фати си Циц 3 мандат... базен дали и ќе се заврши до крај на негов мандат и да се заврши дали ќе има воду да га пунив :D

Него веќ кд смо куде кошарку... ете га и воѓа га напушта брод што тоне.

Kajgana Shop

На врв Bottom