Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Абе какви 0-10,ке тепамо и ми некога без разлику на факт дека смо далеко послаби без Димчу.Ја знам дека Димчевски има потпишано на 2 године,а за Костоскога не сам сигуран.Ако отиде Луковиќ ке биде проблем да се најде адекватна замена,Трајковски е скуп и не верују дека ке дојде куде нас.Мене онј Рејнолдс од Торус ми се свиѓаше како игра,ама ништо.Марко Симоновски е реална опција,можта и Диме Тасовски?Микиќ можда и си отиде,доста време е туја,док за Ли сам сигуран дека ке си отиде,иако добар играч е.
Несам сигуран дека овија деца Виларов и Диневски ке си идев.
Кожув има супер тим и заслужено не победи.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Абе Димчевски можда, али некако сигуран сам дека Костоски ќе си иде, незнам на колко договор има. Којзнае колко скаути су га гледале, имаше изванредни партие овуј сезону. А штета би било без њега, незнам дали добар плеј ќе се најде...како и да е треба како што кажа чистка и сериозно засилување.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Бидете среќни ако не згасне клуб. Мора да се има паричке за кафаницу :icon_lol:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
Ice ima dogovor jos ednu godinu,na Aceta ako mu ponudiv plus pare ke ostane,Uros e tesko da se zadrzi,Crnac jos sg izjavija deka saka da ostane narednu sezonu mn mu se svigja kude nas u klub takoj ima kazano deka jos sg bi potpisaja za dogodine,Dime Tasovski e mn skup u liriju zima nad 3000 evra,Bojan Trajkovski ke bide dobro da se dovede namesto Golubovika...

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ice ima dogovor jos ednu godinu,na Aceta ako mu ponudiv plus pare ke ostane,Uros e tesko da se zadrzi,Crnac jos sg izjavija deka saka da ostane narednu sezonu mn mu se svigja kude nas u klub takoj ima kazano deka jos sg bi potpisaja za dogodine,Dime Tasovski e mn skup u liriju zima nad 3000 evra,Bojan Trajkovski ke bide dobro da se dovede namesto Golubovika...
Бојан не го пуштаме да си оде од Кавадарци ;)

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Ацо ке остане,ке га правимо зета преко лето,нема више куде да бега :icon_lol:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции