Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Костоски па незаинтересиран али солидно изигра...мада Младеновиќ како и целу сезону не врати колко толко у игру пред второ полувреме. 41 - 34 моментално...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Увек лошо играмо прву четвртину. У второ ќе се вратимо али неверују дека ќе победимо. Ипак дома треба да си гу тражимо шансу.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Со еден константен играч толку е. Сето останато е полупроизвод падни - стани. Не ми е јасно како Димчевски и Костовски ни се квалитет за репрезентација.За овие другиве Срби не ми се пишува зошто не вреди тастаура да трошам.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Катастрофа.

Козув,Лирија,Рилски.... Фени?

Продужуев курташакболинаскурацзавас игре у гости. Ејјјј.....бугари...некој си Рилски да не декласира.... пензионери у публику ....празна сала.... дечки си изиграва топ...убива не у свак поим.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Додека ние се палиме како имаме до сега невидени вложувања во кошарката, 4-от тим во бугарското првенство не изренда и нас и вас со по 20 разлика. Ма каде со Крсто Галевски кошарка во Македонија :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Додека ние се палиме како имаме до сега невидени вложувања во кошарката, 4-от тим во бугарското првенство не изренда и нас и вас со по 20 разлика. Ма каде со Крсто Галевски кошарка во Македонија :pos:
Ние го тепавме Левски :P

Реално шансите си ги бараме на домашен терен. Слабата форма почна од утакмицата со вас... се надевам дека поразот на домашен терен нема да влијае на натамошните утакмици што ќе ги играме пред своја публика.

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Овј пораз сам га очекуваја од Рилски.Али не ми е јасно како тренер Младеновиќа против Лирију га забрави у друго полувреме,кд дечко сам не врати у прво полувреме и играше одлично?Можно ли е у друго полувреме ни минуту да не игра?Сумњиво ми и тој много.

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Можда им фали оно како се каже "мотивација" ипак избори се ближив?? Просто несфаќам кд ќе кажев људи балкански менталитет кд едно време на овија простори се играше кошарка за респект и искачасва таленти од светску класу... Ја сваќам дека су тој све млади дечки и дека треба работа тренинг ама очигледно од тј ураниум што га фрљисва на овија простори или глобално затоплување смени га генетски код у ДНК и нема се просто жеља натпреварување , докажување и креативност. Просто не ми јасно како било кој тренер при водство од 12 коша ќе форсира шут од 9 метра или очигледно поедини играчи може да правив што сакав????
А и до кда ке улазамо на едни врата у салу како стока можда на следеќу утакмицу дома од прозорче у кенеф ќе пуштав???

Член од
20 август 2012
Мислења
1.426
Поени од реакции
448
Па брат што очекуеш ти,порано смо имале какви такви репрезентативци,последнња генерација су можда браќа Стојановски,после њима не гледам никаквога играча сас приближан квалитет за репрезентацију.Бог нека не чува ако не предводив Димчевски и Костоски на предстојно Светско Првенство у Словенију.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Па брат што очекуеш ти,порано смо имале какви такви репрезентативци,последнња генерација су можда браќа Стојановски,после њима не гледам никаквога играча сас приближан квалитет за репрезентацију.Бог нека не чува ако не предводив Димчевски и Костоски на предстојно Светско Првенство у Словенију.
Доколко некој може да ги мотивира и да ги смири овија двоица, да ги стабилизира, ќе су прилично солидни играчи. Ама и сами треба да знаев дека им треба још доста работа на пуно ствари у игру за да бидев некој и нешто.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
и па иста песма 12 коша разлика се прокоцка како против лирију у загјну четвртину

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
и па иста песма 12 коша разлика се прокоцка како против лирију у загјну четвртину
Слабо комшо. :(

Плачеше ми се. Добиену утакмицу гу прокоцкава. 3 пораз по ред у лигу... плус пораз од Библ. Ацо сга 31 поен ама по негови грешке примисмо дупло. Незнам што е работа...ај да кажеш губив целу утакмицу слабо играв... ....... еј ебани заѓни 2 минута не тепав.

Kajgana Shop

На врв Bottom