Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
У среду 10.10.2012 с’с почетак у 18:00ч. се игра последња пријателска утакмица пред почетак на првенство. Противник е шампион на Бугарију, КК Лукоил.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
У среду 10.10.2012 с’с почетак у 18:00ч. се игра последња пријателска утакмица пред почетак на првенство. Противник е шампион на Бугарију, КК Лукоил.
Нека дојде кој сака :icon_lol:

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Тачно :)

Добра утакмица, доста тесан резултат, још па ако се земе у предвид дека е шампион на Бугарију.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Тачно :)

Добра утакмица, доста тесан резултат, још па ако се земе у предвид дека е шампион на Бугарију.
И дека Работнички ги тепа... :icon_lol:

Или ги е попуштаја Марин или па су се оправиле Работнички иначе не ми е верно ми да изгубимо а они да ги тепав.

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Стварно добра утакмица некои играчи све боље играв освен Станимировиќа, Димчевски ги разби посебно у одбрану а и у напад, Луковиќ изигра екстра, добро позиционирање за скок игру и у одбрану, напад шарено али види се дека ги трењираја слободни овј човек да набаци некој мускул ќе биде НБА материјал.... бекови солидни посебно гледа се напредак куде Младеновиќа дечко се труди 120% сто значи добро смо покриени на тија позицие.... Јаневски и Голубовиќ покажуев дека ќе вршив добру работу само малко Микиќ ми забушава ама он ќе се оправи малко се улегаја преко лето... Све на све и на позицију 4 и 5 имамо квалитет ичера слаба партија на Георгиевскога и имамо само еднога квалитетниога на позицију 2 Димчевскога што се покажа проблем кд почнев агресивно у одбрану немамо ширину у напад и губив се топке безвезе и подхитно треба да се доведе квалитет појачање.....

Член од
20 ноември 2008
Мислења
84
Поени од реакции
15
ss pojacanja u KK Kumanovo e zavrseno nema vise nikoj da dojde za toj sto nema pare vise ja mislu deka imamo dosta pokvalitetan tim za razliku od prosli godine

Член од
21 февруари 2012
Мислења
156
Поени од реакции
40
Не га делу па ни ја мислење сс тебе IanCurtis имамо појак тим од лани
значи имамо дете плус добро тој од вардар имамо димчевски и георгиевски плус 2 македонски играча од лани....
сви ке видимо дека ке биде боље ако ни дозволи држава да постоимо како клуб и град....
Превише се умеша држава и политика у наш град и наш спорт и ништо чудно што сакав да не уништив затој што градоначалник не е од владејуќу структуру. Да не улазамо на даље да не идемо оф топик заради некоју си њиву сто сакав да гу наплатив у миљони евра жално и срамно................................. Ипак надам се дека све ке опстане и ке има некад правда овдека бар едн пут у државу. САМО КУМАНОВО

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Георгиевски сг за сг тоталан промашај.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Учинак што га има Георгиевски сас негову минутажу е ист како на Мамиша ...никакв (n)

Па Станимировиќ знае да убоде некоју 3ку и да даде 8 поена. Овј бедаш направи 4 лични и чука руке од клупу...ебати играча....он ли требаше да ги замени Матиќа и Јанушевиќа :facepalm:

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Другар тија како тебе никад не су ми биле јасни, нити па ќе ми биднев. Како можеш да машташ за нешто што е било пред 20 године и да се надаш дека некад па ќе бидне такој? Треба да направиш разлику измеѓу навивање од пред 10тина године и с’га. Од како е реорганзирана група знаеше се колко човека се трудив и работив, кој е резултат с’га (мислу дека е одличан)? Зашто не дојдеш ти с’с твои другари на запад, ако па веќ сакаш да се организираш за нешто да се укључиш у работу знае се на трибину куде може да се каже тој, да те видив људи, активирај се дојди и ти колко и године да имаш, покрај тебе и твои другари ќе дојдев јоште, веруј ми. Ќе допринесеш за своју групу, свој град.. +гласови од трибину кои ќе га понесев клуб до победу.

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Другар тија како тебе никад не су ми биле јасни, нити па ќе ми биднев. Како можеш да машташ за нешто што е било пред 20 године и да се надаш дека некад па ќе бидне такој? Треба да направиш разлику измеѓу навивање од пред 10тина године и с’га. Од како е реорганзирана група знаеше се колко човека се трудив и работив, кој е резултат с’га (мислу дека е одличан)? Зашто не дојдеш ти с’с твои другари на запад, ако па веќ сакаш да се организираш за нешто да се укључиш у работу знае се на трибину куде може да се каже тој, да те видив људи, активирај се дојди и ти колко и године да имаш, покрај тебе и твои другари ќе дојдев јоште, веруј ми. Ќе допринесеш за своју групу, свој град.. +гласови од трибину кои ќе га понесев клуб до победу.
Другар нема ја што да ти биду јасан или тија како мене што си га сакав свој град и клуб и навивав на сваку утакмицу још од пред дваесет године... клип беше поставен да служи како инспирација а не критика или потценување на сви дечки што се трудив да га бодрив свој клуб и су стварно екстра на сваку утакмицу... све што правите е за сваку пофалбу у мои очи е све тој исто како некад зашто овј клуб ми е у срце и искрено се надам дека атмосфера ќе биде још боља само ви продужите да навивате како што правите сга, па не цел запад цела сала има да грми малко фали кумановска публика да измрда...

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Другар нема ја што да ти биду јасан или тија како мене што си га сакав свој град и клуб и навивав на сваку утакмицу још од пред дваесет године... клип беше поставен да служи како инспирација а не критика или потценување на сви дечки што се трудив да га бодрив свој клуб и су стварно екстра на сваку утакмицу... све што правите е за сваку пофалбу у мои очи е све тој исто како некад зашто овј клуб ми е у срце и искрено се надам дека атмосфера ќе биде још боља само ви продужите да навивате како што правите сга, па не цел запад цела сала има да грми малко фали кумановска публика да измрда...
Б’ш дека малко фали затој ти и кажују. Ја освен од запад не слушам навивање од други трибине, освен к’д е еуфорија и пое цела сала некој извик у стил “ајде да ги ебемо’’. Ти к’д би дошја, веруј дека покрај тебе ќе дојдев јоште много, голем плус за групу ќе е тој и за клуб нормално. Нервирав ме тија људи к’д седив само и зборив “ах да се врати.. ах да се врати’’. Што има да се враќа к’д ќе направимо да е 100 пут подобро навивање у салу и јоште појака група. Само подобро би било к’д тија како тебе ќе се упутив малко и да дојдев на навивачку трибину, 1пут 2пут.. веруј после нема да треба никој да те вика.

Kajgana Shop

На врв Bottom