Нека дојде кој сакаУ среду 10.10.2012 с’с почетак у 18:00ч. се игра последња пријателска утакмица пред почетак на првенство. Противник е шампион на Бугарију, КК Лукоил.
И дека Работнички ги тепа...Тачно
Добра утакмица, доста тесан резултат, још па ако се земе у предвид дека е шампион на Бугарију.
Братко не га делу мислење сас тебе..тим ни е послаб од лани..Али па крај ке каже , да смо живи и здравиja mislu deka imamo dosta pokvalitetan tim za razliku od prosli godine
Другар тија како тебе никад не су ми биле јасни, нити па ќе ми биднев. Како можеш да машташ за нешто што е било пред 20 године и да се надаш дека некад па ќе бидне такој? Треба да направиш разлику измеѓу навивање од пред 10тина године и с’га. Од како е реорганзирана група знаеше се колко човека се трудив и работив, кој е резултат с’га (мислу дека е одличан)? Зашто не дојдеш ти с’с твои другари на запад, ако па веќ сакаш да се организираш за нешто да се укључиш у работу знае се на трибину куде може да се каже тој, да те видив људи, активирај се дојди и ти колко и године да имаш, покрај тебе и твои другари ќе дојдев јоште, веруј ми. Ќе допринесеш за своју групу, свој град.. +гласови од трибину кои ќе га понесев клуб до победу.Ovakoj treba da bide kako nekad.....
http://www.youtube.com/watch?v=l0SbTICIlAk&feature=share
Другар нема ја што да ти биду јасан или тија како мене што си га сакав свој град и клуб и навивав на сваку утакмицу још од пред дваесет године... клип беше поставен да служи како инспирација а не критика или потценување на сви дечки што се трудив да га бодрив свој клуб и су стварно екстра на сваку утакмицу... све што правите е за сваку пофалбу у мои очи е све тој исто како некад зашто овј клуб ми е у срце и искрено се надам дека атмосфера ќе биде још боља само ви продужите да навивате како што правите сга, па не цел запад цела сала има да грми малко фали кумановска публика да измрда...Другар тија како тебе никад не су ми биле јасни, нити па ќе ми биднев. Како можеш да машташ за нешто што е било пред 20 године и да се надаш дека некад па ќе бидне такој? Треба да направиш разлику измеѓу навивање од пред 10тина године и с’га. Од како е реорганзирана група знаеше се колко човека се трудив и работив, кој е резултат с’га (мислу дека е одличан)? Зашто не дојдеш ти с’с твои другари на запад, ако па веќ сакаш да се организираш за нешто да се укључиш у работу знае се на трибину куде може да се каже тој, да те видив људи, активирај се дојди и ти колко и године да имаш, покрај тебе и твои другари ќе дојдев јоште, веруј ми. Ќе допринесеш за своју групу, свој град.. +гласови од трибину кои ќе га понесев клуб до победу.
Б’ш дека малко фали затој ти и кажују. Ја освен од запад не слушам навивање од други трибине, освен к’д е еуфорија и пое цела сала некој извик у стил “ајде да ги ебемо’’. Ти к’д би дошја, веруј дека покрај тебе ќе дојдев јоште много, голем плус за групу ќе е тој и за клуб нормално. Нервирав ме тија људи к’д седив само и зборив “ах да се врати.. ах да се врати’’. Што има да се враќа к’д ќе направимо да е 100 пут подобро навивање у салу и јоште појака група. Само подобро би било к’д тија како тебе ќе се упутив малко и да дојдев на навивачку трибину, 1пут 2пут.. веруј после нема да треба никој да те вика.Другар нема ја што да ти биду јасан или тија како мене што си га сакав свој град и клуб и навивав на сваку утакмицу још од пред дваесет године... клип беше поставен да служи како инспирација а не критика или потценување на сви дечки што се трудив да га бодрив свој клуб и су стварно екстра на сваку утакмицу... све што правите е за сваку пофалбу у мои очи е све тој исто како некад зашто овј клуб ми е у срце и искрено се надам дека атмосфера ќе биде још боља само ви продужите да навивате како што правите сга, па не цел запад цела сала има да грми малко фали кумановска публика да измрда...