Фан клуб: Кожуф

Член од
18 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
28
Kako dete jas sum bil tukaaaaa
sum ziveel sto taga i srekaaaaaaa
Vecno KOZUF so tebe severna strana
ke te saka dovekaaaaaa
O,O,OOOOOO NA,NA,NANANNANANNANAN
I den denes nie sme tukaaaaaa
ziveeme za nasa pobedaaaaaa
Samo pesna neka grmi za nasiot klub
te sakame KOZUFFFFFFFF
O,O,O,OOOOOOO NA,NA,NANANANANN
--- надополнето: Nov 5, 2011 1:07 AM ---
KOZUF ni e seeeee
KOZUF zivot eeeeee
nie sme so tebe
Kozuf te sakameeeee

NAPRED KOZUF LEEEE NAPRED KOZUF LEEEE
NAPRED KOZUF LEEEE NPRED KOZUF LELEEE
NIE SME SO TEBEEEEEE

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.160
Да ви се плукнам на канал 5!! нема да има пренос од натпреварот КК Кожуф против Торус
ке има реприза на канал+ во 21 часот
сите што сакате да го гледате овој натпревар во живо ке можете на
http://basketball.org.mk/?ItemID=8B51744311772847865236EFD9A31C7C
овозможен од 5нет
--- надополнето: Nov 5, 2011 2:14 PM ---
kozuv deneska naj realno ke izgubite jaki se torus.
брат,досега никогаш немате ги гледено Кожуф бидејки канал 5 никаде ги нема кога станува збор за Кожуф,од натпревар на натпревар се подобра игра покажуваат момциве,да не те чуди да победи и денес :)

Член од
18 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
28
dobra zabava imase vcera,igracistata od kk Torus ne neadigraa megutoa odime ponatamu ovaa godina ni e cel da opstaneme vo ligata.POZDRAVA do publikata vo Gevgelija koja pocnuva da se budi(y)

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.160
абе секогаш во последниот дел се будиме,од 20 разлика намаливме на 9
дел од натпреварот
сепак не бевме толку лоши :P

Член од
18 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
28
odime vo Saraj:vozbud:
--- надополнето: Nov 7, 2011 1:00 PM ---
Cestit praznik Gevgelijo:)

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.160
дебакл на Кожуф од Лирија :(
92-67 во Сарај,се надевам следниве утакмици ќе ги надиграме противнициве

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.160
абе шо има да са пишуве,само едно СУДИЈА Педер
очигледно оти сакат само скопски екипи да има во 1вата лига,а остананте аут

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Супер што сте се потрудиле со кореографиите и навивањето да ви се врати во градот, се тоа топ, само не ми е јасно како можете да ја пеете "о господе...", ова не е случај само со вас, и други навивачки групи против Работнички ја пеат таа песна

Член од
18 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
28
Супер што сте се потрудиле со кореографиите и навивањето да ви се врати во градот, се тоа топ, само не ми е јасно како можете да ја пеете "о господе...", ова не е случај само со вас, и други навивачки групи против Работнички ја пеат таа песна
Blagodarime za podrskata.Se ke si dojde na svoe samo ako prodolzi Kozuf i voopsto sportot vo GEVGELIJA.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Браво Фантоми:).Само едно ќе ви кажам, а тоа е дека имате одлично име за навивачка група.Многу моќно звучи.Сте отвориле официјален you tube канал, официјална фејсбук страна, сте почнале да снимате официјални видеа на групата што е професионално и е за поздрав.Во иднина треба многу да работите на навивачката култура којашто искрено ви е многу слаба за жал и на оригинални песни.Знам дека Гевгелија не е многу голем град, но со јака пропаганда треба да привлекувате повеќе луѓе да бидат дел од Фантоми.Ако ви опстане клубот сигурно дека од наредна сезона ќе бидете уште поорганизирани, побројни и помоќни.
Во која лига сега се натпреварува ФК Кожуф?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.792
Браво Фантоми:).Само едно ќе ви кажам, а тоа е дека имате одлично име за навивачка група.Многу моќно звучи.Сте отвориле официјален you tube канал, официјална фејсбук страна, сте почнале да снимате официјални видеа на групата што е професионално и е за поздрав.Во иднина треба многу да работите на навивачката култура којашто искрено ви е многу слаба за жал и на оригинални песни.Знам дека Гевгелија не е многу голем град, но со јака пропаганда треба да привлекувате повеќе луѓе да бидат дел од Фантоми.Ако ви опстане клубот сигурно дека од наредна сезона ќе бидете уште поорганизирани, побројни и помоќни.
Во која лига сега се натпреварува ФК Кожуф?
Во трета лига југ е ФК Кожув. Имаат солиден тим сезонава, и можеби има некоја мала шанса да влезе во втора :)

Член од
18 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
28
Тебе те сакаме,тебе те бодриме ,срцево мое за тебе само НАПРЕД КОЖУФ Е ♥ !!!!!!!!

Gevgeliskata policija kazneta so 30% od plata poradi slucuvanjata na natprevarot so Rabotnicki za denes e najavena i pomos od Strumickata policija i natprevarite vo GEVGELIJA se proglaseni za natprevari so visok rizik.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Тебе те сакаме,тебе те бодриме ,срцево мое за тебе само НАПРЕД КОЖУФ Е ♥ !!!!!!!!

Gevgeliskata policija kazneta so 30% od plata poradi slucuvanjata na natprevarot so Rabotnicki za denes e najavena i pomos od Strumickata policija i natprevarite vo GEVGELIJA se proglaseni za natprevari so visok rizik.
Кој бе Перо бишто 30% :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom