Фан клуб: Денвер Нагетс!

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Е па глејте вечер да тепате 16 разлика со Мемфис и 100% идете у плеј оф

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Без разлика дали ќе тепат или изгубат одат во Плеј-оф и ќе се сретнат со Лејкерс(така мислам)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
edvaj go cekam duelov.............

iverson,melo,camby,canyon,jr smith protiv kobe,gasol,odom,bynum.....

pekolno,kje ima po 300 kosevi na utakmica.........

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Многу лош натпревар на Кемби беше ова имаше 2-9 за шут од поле,а пак Мартин имаше 1-7 едноставно мора да се подобри тоа.Плус и тренеров мора нешто да смени со тактикава во одбраната многу лесно Лејкерси постигнуваа поени,а и на Гасол му имаа остаено премногу простор

Член од
9 февруари 2008
Мислења
211
Поени од реакции
7
CCC METLA NI DADEA EEEEEEEEJJJJJJJJ I TAVA KOJ PEDERCETO KOBI KE ZEMAM KE SE IZMUSAM

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
CCC METLA NI DADEA EEEEEEEEJJJJJJJJ I TAVA KOJ PEDERCETO KOBI KE ZEMAM KE SE IZMUSAM
Хмм секогаш имало и ќе има хејтери, во случајот сеа ти си. Не знам зошто го хејташ Коби, кога проблемот не е во Коби или Лејкерс, проблемот е во тимот твој. Тимот твој имаше по 4-5 технички на натпревар, тимот твој го апсеше полиција еден ден пред натпревар поради пијано возење, тимот твој се караше со трењерот за време на натпревар, тимот твој не ја подаваше топката воопшто, тимот твој немаше О од одбрана. Разбирам дека Лејкерс ја наметнаа својата игра, но Денвер не направи апсолутно ништо.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Haters can hate but Kobe ain't gonna stop. :eek:jea:
Стварно не знам зошто го хејтате Коби, човекот си ја игра својата игра и е страшно добар во тоа, ако некој заслужува критики во овој случај тоа е целокупниот тим на Денвер заедно со Карл.
Организацијата на терен им е катастрофлна, ако го погледнеш составот на хартија го имаат можеби и најдобриот ростер во лигата, така да гневот упати го кон твоите ѕвездени Нагетси а не кон човекот на кој на сред Денвер цел Pepsi Center му скандираше МВП.

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Денвер оваа година имаа катастрофална одбрана !
Ја имаат најлошата одбрана во НБА . Имаме јак тим но играчите не го користат тоа . Плеј офот катастрофа , 4 - 0 со Лејкерси , се надевам во година ќе бидат поуспешни .
Лејкерси се спасија во последни мигови , бидејќи како што се сеќавам пред да го земат Гасол беа 8 или 9то место во конференција , добра одлука na Фил Џексон .
Годинава според мене шампиони ќе бидат Бостон , мвп Гарнет .
:salut:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
denver e eden od najtalentiranite timovi vo ligata ali nesto ne funkcionira so niv, a sega pak go izgubija i Marcus Camby uste poslabi ke bidat

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
i sto mislite za ovaa sezona ke bide li nesto, jas sum pesimist za ovaa sezona, poslabi ke bideme i pokraj ogromniot potencial

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Nuggets 2719212794Jazz 2822252398

Uf...4 poeni razlika...toa e...da se nadevame deka natamu ke bide podobro...sepak ova e prvata utakmica vo novata sezona... :(

Член од
10 септември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
0
Pobeda nad Clipers 113-103 Teska pobeda po prodolzenija,otkako po regularnite 48 minuti bese 94-94,ama vo prodolzenie 19-9. Najdobar kaj denver-Nene,rastur gi napravi 22 kosa,3 banani i 11 skoka za 34 minuti

Kajgana Shop

На врв Bottom