Фан клуб: Бостон Селтикс

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
добро овие шо се заебават, 34 поени на полувреме, против забеганите Нетс, па и губеме со поен :tapp:
изгледа како намерно да сакат да изгубат :cautious:
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 03:50 ---
89-70
фала богу ме заќутија, :) ногу мрзливо играа прво полувреме
4та во низа, наредна против индијана во петок повторно во ТД Гарден

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Леле какво биење падна без Реј-Реј, се држеа некако до 2рата четвртина, но откако почна третата четвртина капитенот ја направи разликата со неговите тројки, браво царе. Брендон Бес од натпревар во натпревар се подобар и подобар, куца, шутира, трчи, скока ко луд, исто така овие новите ''деца'' како да играат брканица по теренот, Бредли му ја заврте главата на Фармар за 360 степени, украде 2-3 топки и тоа е тоа, Рондо го знаете царот нема што да зборам за него од утакмица во утакмица се подобар и подобар со асистенциите и со неговите ненормални дриблинзи и пасови, Кеј Џи како и секогаш максимално сконцентриран и секогаш добар во скокови, одбрана и и добри и прецизни кошеви. Сакам само да си замине овој Снуп Дог(Дениеклс) пошо стварно ми иде преку живци веќе, нема никаква прегледност на игра па ќе се намести во правилен момент па ќе промаши сам и тако даље и тако даље, боље да го дадеме на некој, макар и без пари да го шитнеме, само да го нема. Конечен резултат Селтикс 89:70 Нетс. Честитки зелени. I Bleed Green!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^ чудно ми паѓа за Дениелс, оти лани растур праеше од клупата, сега дрво невидено. толку ли му влијаеше таа повреда o_O
и не е Снуп Дог. Лил Вејн е :D

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Дечки шо е работава со Реј Ален шо не играше вечерва ?,
само второ го гледав а не го затекнав коментаторот да каже, може кажал ама не го слушнав.

Иначе Басс е ѕверка кине "малиот" само без коски мава :D, Бредли и Стиемсма не се лоши ..бар до сега што усепав да видам.
Дениелс ис а биг шит да му ибам фацата наркоманска!, а не ми се свиѓаат ниту Дулинг а ни Вилкокс.

Тони Ален маме ебава, сега ја гледав Мемфис-Минесота :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
изгледа некоја мала повреда имал Ален, па Док сигурно е нејќел да ризикува

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
ах на 2к11 колку сум се нервирал кога другар ми со бас ми даваше поени од невозможно позиции....

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Браво за Пирс се враќа во форма !!!:D

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
пораз од Индијана, најефективен Реј Реј со 23 поени, 4/5 за три. моменталниот скор ни е 4-4
наредна играме против Далас во среда повторно во ТД Гарден

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Слабо одбрана против Индијана.....:facepalm:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
пирс беше клучот до сега за успехот или неупсехот. вчера не знам точна статистика али пирс беше очаен, мислам 3 од 16 можеби и повеќе, многу лош процент.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ќе биде јака партијава со Марверикси.... Ајде зелени рушете ги!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Неискусно на крај од страна на најискусните... Како само му дозволи Гарнет на Дирк да си влезе, и како му избега топката на Реј... Изгубивте 90-85, иако на 25 секунди имавте 85-85...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Слабо денес иако очекував многу повеќе, најмногу потфрлиа Реј и Пирс, очајни шутови, и очајна игра во одбрана, Рондо звер како и секогаш и Гарнет исто. На крај имавме прилика да победиме со тројката на Пирс за изедначување, но веднаш потоа следниот напад Брендон Бес направи фаул над Новицки и плус даде кош... Тоа е тоа момци, се на се лоша партија од наша страна денес(реализција слаба ептен). Конечен резултат Селтикс 85:90 Марверикс. Честитки Далас. I Bleed Green!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
добро толку ли немаме среќа оваа сезона :tapp:. во сите досега изедначени утакмици шо игравме изгубивме. првата со преценетите Никс, со 2 поени губиме. втората со мајами, им се вративме на само 3 разлика на околу 1 минута пред крај губиме. сега повторно дежа ву со далас. па до толку да сме баксуз. а башка не ја и гледав вчера против далас а следев скорот. се израдував кога видев изедначено на 25 секунди до крај, ама затоа после инфаркт ќе добиев

Kajgana Shop

На врв Bottom