Фан клуб: Бостон Селтикс

G

_Ghost_

Гостин
Ме интересираат неколку работи.
Како изигра Даниелс?
Што било со КејЏи што го критикуваат форумџииве?
И Пирс дали се враќа наредна?
пс И Ален колку тројки даде?:)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ме интересираат неколку работи.
Како изигра Даниелс?
Што било со КејЏи што го критикуваат форумџииве?
И Пирс дали се враќа наредна?
пс И Ален колку тројки даде?:)
Дениелс одлично изигра, само на крајот промаши 3ка во клучен моменат
КејЏи промаши топка у последната секунда, и како шо пишат дојдел у конфликт со некој од никс (јас не сум видел оти од нервоза изгасив ТВ)
Пирс би требало да игра против Мајами у вторник
Ален многу слабо почна, во второ полувреме 2 тројки даде, ама се на се слабо издание на Ален

Идеме напред Селтикс, судиите им поклонија победата на овие плачковците

G

_Ghost_

Гостин
Наредно со Мајами Шит? Их, одличен натпревар за прва сезонска победа.:D

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Дениелс одлично изигра, само на крајот промаши 3ка во клучен моменат
КејЏи промаши топка у последната секунда, и како шо пишат дојдел у конфликт со некој од никс (јас не сум видел оти од нервоза изгасив ТВ)
Пирс би требало да игра против Мајами у вторник
Ален многу слабо почна, во второ полувреме 2 тројки даде, ама се на се слабо издание на Ален

Идеме напред Селтикс, судиите им поклонија победата на овие плачковците
Хм, небеше ваш некој :D
Во конфликт дојде со Били Вокер, поранешниот играчл на селтикси(мислам дека го дадоја на Никси за Робинсон тоа време)
Гарнет го фати за гуша, и буквално ке го задавеше.
Изгледа провоцира малиот,. или оддамна се мразат.

Доста крвнички изгледаше тоа, мислам дека КГ може да лапне и некоја казна

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Пирс нема да игра ниту против Мајами, ниту против Хорнетс :notworthy::eek:
ништо чудно 0-3 да ни биде скорот во четврток

G

_Ghost_

Гостин
Без Пирс...тешко, но не и невозможно. Ќе ја гледам на лига пасот, па да видиме како ќе се покажат.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
крај на трета четвртина, губиме со 9 разлика...катастрофа :facepalm: крајно сум разочаран од оваа никаква игра прикажана против Хорнетс, против Никс и Хит играа бољи од сега. единствен играч од кој што сум задоволен на оваа утакмица е Стиемсма :cuc:
--- надополнето: 29 декември 2011 во 04:30 ---
Пирс нема да игра ниту против Мајами, ниту против Хорнетс :notworthy::eek:
ништо чудно 0-3 да ни биде скорот во четврток
да се самоцитирам, како да сум знаел дека ова ќе се случи :notworthy: и официјално моментално сме со најлошиот скор досега во сезоната :facepalm:
не се сеќавам кога последен пат сме стартувале со 0-3

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
^Тоа е затоа што ги следиш Boston од кога дојде „големото трио“, како и повеќето фанови на овој тим (секоја чест на исклучоци). За иронијата да биде поголема ваквите „големи“ познавачи на NBA сега им се смеат на оние кој „преку ноќ“ станаа за Miami.

G

_Ghost_

Гостин
^Тоа е затоа што ги следиш Boston од кога дојде „големото трио“, како и повеќето фанови на овој тим (секоја чест на исклучоци). За иронијата да биде поголема ваквите „големи“ познавачи на NBA сега им се смеат на оние кој „преку ноќ“ станаа за Miami.
Не можиш да им судиш на тие што почнале од скоро да гледаат NBA, зависи тоа од возраста. Да беше форумов од поодамна, и мене ќе ми се "смееја" како тоа сум почнал да следам со доаѓањето на Пирс, if you get me.;)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
Не можиш да им судиш на тие што почнале од скоро да гледаат NBA, зависи тоа од возраста. Да беше форумов од поодамна, и мене ќе ми се "смееја" како тоа сум почнал да следам со доаѓањето на Пирс, if you get me.;)
Не му судам на никому, грешно си ме разбрал. Пратам NBA од 2000/01, од финалињата Lakers - 76ers што со оглед на мојата возраст е солидно. Целта на муабетот ми беше дека немора ако си почнал да пратиш од ерата коа дојдоа Garnet и Allen у Boston мора да навијаш за нив пошто се најјаки (право на твој избор е секако, но барем не им кажувај шо да праат на оние „новопечени“ Miami-фанови). Ако одиме по таа логика секое дете што сега почнува да гледа фудбал би требало да навија за Barca. Non sense е муабетов. У глобала презирам такви особи што се појавуваат кога клубот е во подем, веруј ми дека доколку Celtics се најдат во ситуација како пред доаѓањето на овие двајца гореспоменати, сите овие таканаречени фанови ќе испарат ко киша на 40 степена.

Патем, Pierce цела своја кариера ја игра во Boston чинам така да немале да ти се смеат. :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
сите овие таканаречени фанови ќе испарат ко киша на 40 степена.
Еве јас признавам дека фан сум на Бостон од кога пристигна Гарнет и тоа е мое право јас за кого ќе навивам..сепак НБА и фудбал неможиш да споредуваш бидејќи фудбалот е многу повеќе од само спорт!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
јас си признавам дека почнав да навивам за бостон откако дојдеа гарнет и ален, ама кај гледаш дека им се смеам на некои „преку ноќ“ фанови или пак да ги спомнам какви фанови се или шо ти знам. и ти мислиш дека ако Селтикс станат како сезоната пред доаѓањето на гарнет и ален, дека јас ќе престанам да навивам за нив. хехе за други незнам ама ако не си прочитал некоја страна назад, и последни да бидат пак ќе навивам за нив

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Оваа сезона ќе биде малце потешка за нас, али сепак не губам надежи, очигледно е само лош старт на нашиве сега ќе ни се врати и "Вистината" па ќе видиме како ќе се одвива послем нашата игра.

Член од
24 декември 2011
Мислења
19
Поени од реакции
18
Вечерва ја очекувам првата победа на зелените.
Играат против Пистонси, па реално и очекувана е победа.
Код:
http://www.nba.com/games/20111230/DETBOS/gameinfo.html?ls=gt2hp0021100041
Кога ке се земе фактот дека Пирс треба да биде подготвен за овој натпревар, едвај чекам да почне :D
Сега ке се знае вистинскиот Бостон.
Последниот натпревар беше катастрофален, но видлив беше уморот кај играчите.

Сега кога капитенот се враќа, ке се стави голем акцент во играта на него, па се надевам ке го имаме придонесот на кој се навикнавме да го добиваме од него.

Инаку, си останувам на моето, дека сезонава нема да го гледаме Бостон како што сме навикнати, плајоф е максимум.
Може кога би се вратив Грин, сега го имаме и Петрус...па ке видиме, ама не сум воопшто оптимист.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
дај бе не вртите безвезални муабети од 5 денари на фан клубо...
голем курац кој од кога почнал да навија. сигурно некој нема да почне да навија за хадерсвилд или за дерби каунти... или пак кога праиме муабет за кошарка, за некој тим од колеџ лигата!

сеа со пистонси ќе тепаме бе? :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom