Фан клуб: Бостон Селтикс

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Пирс ги убива за 13 минути направи 6 поени, 4 асистенции и 2 скока... браво ваква игра ми се свиѓа. Ајде да го убиеме до крај.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ете таква игра ми се свиѓа, кога сите се активирани и сите играат добро освем како и обично долгокосиот Дениелс:sneaky:. Ги убивме и во трета четвртина, ај сега да си ја звршиме работата и то е то.

G

_Ghost_

Гостин
Заебанција на страна, мора да се поработи на овие трноуверс-иве. Не бива вака против релативно појаки тимови од Пистонс. Што и се покажа на минативе натпревари.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ете така бе зелени одлична победа 95:88. Најмногу ми се допаѓа од клупата Брендон Бес многу е јак и експлозивен. Одлична игра и одличен камбек на Пирс. Честититки.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^ 96-85 крајниот резултат, и конечно првата победа за оваа сезона, бас како шо кажав е најдобриот од клупата, она другото е нобци
ајмо сега да напрајме победничка низа како лани :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.445
Поени од реакции
6.120
Ете така бе зелени одлична победа 95:88. Најмногу ми се допаѓа од клупата Брендон Бес многу е јак и експлозивен. Одлична игра и одличен камбек на Пирс. Честититки.
Па е невозможно да ти се допаѓат некој друг од клупава. А замислете Глен Дејвис сеуште да беше во тимов :icon_lol:.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ги газиме сега за сега Вашингтон, Гарминатор убива! А за Рондо немам зборови незнам тој момак е нај јак на свеТ!:cuc:
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 02:35 ---
Лелеејјј какви убиства по теренот Рондо трипл-дабл ко луд денес, Кеј Џи убиства прави гo размонтира обрачот, какви атракции паѓаа, највише Рондо-Гарнет, Гарнет-Рондо за на крај 86:94. Утре исто така ќе играме со Визардси но на наш терен очекувам да распалиме и утре. Честитики.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Очекувам и вечерва да ги испогазиме Вашингтон исто како што ги изгазивме и синоќа, ајмо зелени!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Како и што реков газење, Реј снајперистот денеска распали ко луд и Пирс исто така, Рондо машина за асистенции се разбира и Кеј Џи добар денес, се на се добра игра, конечен резултат 100:92. Честитки. I Bleed Green!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
уште една победа за 3 in a row. успеав да го изгледам цело прво полувреме и крајот од натпреварот, проблем со стримот на НБАТВ.
Реј 27 поени, 9-16 од поле, и 6/7 за три :cuc::cuc::drk::drk:
наредна во среда дома против Нетс

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Ми се допаѓаат брзите пасови на Кеј Џи до Реј Ален тоа беа клучните моменти во натпреварот и на крајот Пирс со пасот до Ален и неговата тројка го реши натпреварот !!!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
вечер играме против Нетс дома. кај нас се враќа Џермејн, додека од другата страна нема да играт Дерон Вилијамс и Крис Хамфрис, така да не би требало да имаме проблеми

Kajgana Shop

На врв Bottom