- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 461
- Поени од реакции
- 79
Стаж ке почнат уште малце да ви бројат по селскиве лиги![]()
Se dodeka vi se plasat vasite vo ffm da vleguvame toa e

Стаж ке почнат уште малце да ви бројат по селскиве лиги![]()
Сега претерваш и ти не знам дали така ве лажат за ффм или сам се лажеш ...Па тие од ффм се во коалција со овие вашите речете му на тој поранашниот воџа(кандиат за градоначалник) или на тој(аљи) шо ви иди за избори на сликање и напрајте си фузија и купете го местото во 2 лига и крај на приказната не мора цела вина да ја префрлате на ффм или пак немате пари и не сакате да влезите 2 лига трето нема !Se dodeka vi se plasat vasite vo ffm da vleguvame toa ea ti teraj svoj film raduvaj se na site mesteni pobedi na vardar
![]()
Сега претерваш и ти не знам дали така ве лажат за ффм или сам се лажеш ...Па тие од ффм се во коалција со овие вашите речете му на тој поранашниот воџа(кандиат за градоначалник) или на тој(аљи) шо ви иди за избори на сликање и напрајте си фузија и купете го местото во 2 лига и крај на приказната не мора цела вина да ја префрлате на ффм или пак немате пари и не сакате да влезите 2 лига трето нема !
ps.како вие официално името албасра ,шкупи или слога ?
Druze ne bese na natprevarot pa i ne znaes, penalot bese cisto namesteno posto pred da imase start (vo ogled na vaznosta na natprevarot komotno mozese i da ne se sudi) toj bese 2 metri dlaboko vo ofsajd ? nisto ne bese penalot na drita vo razlika so ovoj.. No ne go negiram i neprofesionalnosta na nasite igraci.. Toa e steta sto cela sezona zavisi od samo 90 minuti..
Albarsa posto nemavme pravo da smenime ime na taa sezona (zaradi kaznite)
Со Корзо ја наредиле работатаДали е точно дека следнава сезона ќе играте во втора лига?![]()
Асани ќе ни го земете бе?![]()