- Член од
- 3 февруари 2011
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 1
ZA vojvodi SAMO OVA E DOVOLNO... zanimavajte se so nesto drugo glejte prajte transoi za vas zos site vi se izgubeni a ne da praete nasi transoi... BAD COPY
Вашиот транспарент се наоѓа кај нас моментално, а за копирање вие сте го копирале и не некој друг туку лично вашиотZA vojvodi SAMO OVA E DOVOLNO... zanimavajte se so nesto drugo glejte prajte transoi za vas zos site vi se izgubeni a ne da praete nasi transoi... BAD COPY
Да...и има живот на месечината...абе ајде да направивме друг транс ќе го направивме одма,туку го најдовме оригиналот.Вашиот транспарент се наоѓа кај нас моментално, а за копирање вие сте го копирале и не некој друг туку лично вашиот
ХАХАХАХАХА знам, а чив е ондак овја што е кај нас ?^ Хахах ние сме се заебале аман бе...
Ако сакаме можеме и за еден ден да направиме транс барем кај нас го нема тој проблем...туку работата беше тоа што го баравме оригиналот кој го најдовме.
Ти кажа другарот твој чив е...ХАХАХАХАХА знам, а чив е ондак овја што е кај нас ?
Него дај кажи, учествуваше и ти додека го правевте или некој те лаже и тебе ?Ти кажа другарот твој чив е...
Никој не правеше ништо...го најдовме човекот кој го имаше,ни кажа каде може да го најдеме и го најдовме.Него дај кажи, учествуваше и ти додека го правевте или некој те лаже и тебе ?
И кога гледате транспарентот потемен од тој што го носевте на трибини?Никој не правеше ништо...го најдовме човекот кој го имаше,ни кажа каде може да го најдеме и го најдовме.
Ти будала со сила се правиш или како...И кога гледате транспарентот потемен од тој што го носевте на трибини?
Не бе, изгледа ти будала се правиш и будали ги правиш овие што пишуваат овде а врска немаат кој транспарент го имале пред 10 години, сте требале амблемот посветол да го направите па да имаш основа да ме правиш будала..Ти будала со сила се правиш или како...
Гледај ја бојата на вашиот...какво црвено е тоа и какво црвено е оригиналот.