Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Искрено не бевте ништо појаки од нас..Сепак честитки!

Редно беше да не победите на пенали :)..

Боље оваа шо не' тепавте,отколку да не победевте у Москва :)(за нас нормално :):))
Јебига, не бевте ни вие во Москва, па тепвате. Аш Аврам (иако, секоја му чест), аш Сколари... Се се врти, се се менува, ќе дојте на ред и во ЛШ. Можда уште годинава. :toe:

Годинава (2009) имаме ФА и Комјунити, па фали уште ПЛ или ЛШ (а зш да не и 2те) :icon_lol: :pehar: :zlo: :eek:lee: :eek:jea: :icon_mrgr
Не се бламирај ебаго, 2010 се тие. Имаме World Football Challenge 2009, ако важи нешто. :icon_mrgr

Сега уште слики да најме, се надевам на Сан.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честито победа дечки, само во наредните два дуели во ПЛ да не ни судат кретени како овој. Цел натпревар го расипа. Се гледа дека за титулата ќе се борат овие два тиме.

Со среќа, долга е ПЛ :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Јебига, не бевте ни вие во Москва, па тепвате. Аш Аврам (иако, секоја му чест), аш Сколари... Се се врти, се се менува, ќе дојте на ред и во ЛШ. Можда уште годинава. :toe:

Не се бламирај ебаго, 2010 се тие. Имаме World Football Challenge 2009, ако важи нешто. :icon_mrgr

Сега уште слики да најме, се надевам на Сан.
Не натпреварувачка година (2009/2010), туку календарска:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Честито пехар. Нерешениот резултат беше реален иако судијата остави црна дамка.
Многу ми се допадна натпреварот, вака отворен фудбал од нашите екипи немам одамна гледано, се гледаше дека се расположени за надигрување.
Според мене имаме подеднакви шанси за титулата, со блага предност на ваша страна поради тоа што ја зачувавте екипата:smir:

Спортски поздрав од сите фанови на Манчестер Јунајтед:salut:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Честитки за титулата.Сепак иако не е најважно,подобро е да се победи на овој натпревар,за самодоверба.Ќе има добри натпревари оваа сезона,тоа е сигурно. :)

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
fala na site za cestitkite.......... :wink: :wink: :icon_cool :icon_bigg:je::je:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како прво да честитам за победата и за вториот пехар годинава.(не дека се којзнае какви трофеи,ама важно трофеј е)Натпреварот не го гледав заспав цел ден не бев спиен:uvo:.Сепак и на нас да ни тргнат еднаш пеналите.Осеќам сезонава ке биде наша,парам парче ке направиме!!!
ПС.Бидејки не го гледав мечот,кој ке биде јунакот да стави линк од головите и изведувањето на пеналите?:smir: ЧЕЛЗИ ЗАКОН ЧЕЛЗИ РУЛЗЗ

F

fantomX

Гостин
Аирлија да е, прв во една долга низа!
(И верувајте во жабаров наш, има среќна, победничка ѕвезда, баш како Жозе Мурињо, можеби и посјајна.)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Честито трофеј и одсега веќе да не примаме голови во 90та минута барем Анчелоти знае да држи резултат.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Почнав да гледам таман од голот на Карваљо, и барем за второ полувреме, подобри бевме, иако нашиот втор гол беше фаул од Балак врз Евра, мада ме изнасмеа црнчето кога летна 3 метра уназад, а Балак два чекора стоечка позиција по нивниот судар, а потем и ме изнервира кога одмазднички го фаулираше. Руни израмни од офсајд, и си реков да те онадам у баксузниот тим, дали е толку баксузен оти ја навивам за него (а ја сум си баксуз каков шо нема на земјата)!? Сепак победивме на пенали... не е до мене :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom