Не би требало, жабар е овај, со Анчелоти стаса. Далечен роднина можеби...Овој Демикелис дан му е нешто на Демикелис што игра у Баерн? Личат многу![]()
Жирков не е со екипата заминат, покасно се приклучува изгледа има недела дена одмор, или некоја друг обврска, па е ослободен.Ај честито победата... Браво за Стариџ - убаво голче![]()
јас мислам дека ќе биде доста солиден оваа сезона. Ме интересира само дали играше Жирков и ако играше како се покажа - пошо НЕ ЈА ГЛЕДАВ
:uvo:
Хахахах овој стариов ама падна абе комедија.Незнам дали сте го гледале ова ама вреди да се гледа
Првиот ден на училиште некако секогаш останува во сеќавање, а веројатно слично ќе им се случи и на младите надежи во Челзи, кои станаа дел од академијата на лондонскиот клуб. На првиот ден во Челзи младите надежи морале да покажат што знаат - и тоа во танц, а 'жири' им биле многу добро познатите ѕвезди од 'Стемфорд Бриџ'.
Антон Роџерс покажал дека го знае популарниот 'Мунвок' на Мајкл Џексон, но апсолутен победник на натпреварувањето бил Били Кнот, кој со своите акробации ги воодушеви сите присутни, а особено капитенот Џон Тери.
Најлошо минал клупскиот масер Били МекКалох кој брзо се 'приземјил' при обидот да ги емитира помладите...
:smir:
Тоа го успеваше оти Малуда и Балак пред се, да речам кружеа околу него, и тој имаше најмногу простор, со шо успешно ги разигруваше Анелка, Стариџ, како и Лампс од позадина на споменатите двајца. Интересни комбинации, интересни и функционални, Деко е еден од мнозината играч за кои сум на став, ако се потребни на Анчелоти, в ред, ако не, воопшто не жалам за нивно заминување.И јас мислев да прокоментирам неколку збора за играта на Деко синоќа. Во подавањата тој беше околу 99 ако не и 100% точен, на време ги подаваше, и добар е стварно со набацувањата. Е сеа кога ги подава тие топки обично е под мал притисок на играчот/играчите кој/кои го чуваат, а сепак успева да ја доведе топката на потребното место. Така да верувам и од неколку натпревари знам дека е доста прецизен и во слободните удари најчесто упатени кон голот. Првите 2 гола мислам му беа од слободен лани. Јас сум, и бев за Деко да остане сезонава кај нас.
What you said..Тоа го успеваше оти Малуда и Балак пред се, да речам кружеа околу него, и тој имаше најмногу простор, со шо успешно ги разигруваше Анелка, Стариџ, како и Лампс од позадина на споменатите двајца. Интересни комбинации, интересни и функционални, Деко е еден од мнозината играч за кои сум на став, ако се потребни на Анчелоти, в ред, ако не, воопшто не жалам за нивно заминување.
Јасно беше, уште кога Малуда се придодава се појќе кон средината, а не бочно.
Бекам би бил еден вид плејмејкер, дистрибутер на квалитетни топки, какво крило, какви бакрачи. Во секој случај, сепак не. :smir:Бекам: Анчелоти ќе го врати трофејот од Премиер лигата на Стемфорд Бриџ
Овој многу почна да ни се умилкува, али ако, нема лошо да ни дојде едно од најдобрите десни крила во последните неколку години
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=c6b2f6bc-1040-4110-b3cb-66afc880d699&ln=3&typeBack=default
Шо се однесува до вчерашнио натпревар не го гледав пошо линкот за стримот ме заебаваше. Некој спомна дека Деко завршил добра работа, затоа претходно кажав дека не вреди да се продаваат тој и Карваљо за ептен ниска сума, пошо сезоната е долга и може да ни се најдат во многу битни ситуации.
Ме интересира Шева и Пизаро (т.е. играчите за кои што спомнав дека би можеле да ја вратат старата форма, особено Шевченко)
Стариџ го пофаливте гледам, Малуда?
Ди Санто и другите младинци ?
Доказ дека овега во влезе во фудбалот многу лежерно, неспремен за тој бизнис, иако по капиталот се гледа дека поминал низ „сито и решето“. Епа јебига, доста го „ебеа“ досега финансиски, сега ние сме на ред. Прв, еве сам се пријави Сити и „генијот“ Марк Хјуз, кој нека поприкажи уште нешто за Тери, па да си „заслужи“ една пријава од страна на Челзи.Барав нешто сосема трето,наидов на ова смешна слика...
![]()