Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Сега само безвеза ке добијат казни и тој и Балак од Уефа:tapp:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Абе еј дали ги гледавте бе вие 2те утакмици???

Јасно ми е дека Абрамович е очаен да ја освои титулата, ама на овој начин и со оваа игра тоа ке беше смрт за фудбалот.

Тактика, стојте 10 души пред шеснаесетник и само клизачи мавајте игравте.
Фудбалот момци се игра за гол повеќе кој ке даде, а не за игра со играч повеќе и да ја рогате топката секој пат кога ке ви дојде во нозе.

Дека не сакавте да дадете гол уште еден гол тоа е факт, имавте 10 шанси и сите онака млитаво се заебававте.

П.с Пеналот со Пике мислам дека не беше зашто сепак не влијаеше на играта, премногу јако ја шутна топката Дрогба сигурно лесно ке ја фатеше Валдез.

А за црвениот картон, самите ако сте реални ке видите кој беше оштетен.
На крај непишаното фудбалско правило се докажа...знаете кое.

Немојте да мислите дека не сум реален или слично или дека пристрасно го кажувам ова, ама јас по дефанзивен и анти фудбал не сум гледал во мојов живот.
Фудбалот е за да се игра фер, без разлика дали со напад или со одбрана. Ако е за гол повеќе, зошто има голмани? Нека ги тргнат голманите и нека играат 10 на 10

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ај вака едно прашање, да бевте неутрални навивачи ни за Челзи ни за Барса дали ке ви се свиѓаше играта на Челзи и дали ке сакавте да го гледате тоа во финале?

А

Адриано

Гостин
минимум 5 пенали не беа досудени во корист на Челзи.
сега судијава положи за да може да суди во сериа А!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Требаше еден бокс да му акни Балак...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.445
Ах, не знам со кој ум судијава судеше денес. Какви грешки само направи ц ц ц. Иако колку што мислам дека судијата ве уништи толку и сами си се уништивте. Имавте играч повеќе, а вие се повлекувате. Тогаш требаше да биде притисната Барса и ќе паднеше уште еден гол за мирна завршница. Но тоа е, не можеме да го вратиме времето назад. Повеќе среќа догодина:smir:

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Имаше 6 пенали, од кој педерот можеше да досуди барем 2 сигурни.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Незнам што да речам пола живот гарант ми отиде,судијата ај да не зборам па тие барем линиските кај беа бе:toe: незнам стварно мора некој да пати за ова сепак нека им е честито на барса финале(со тешко срце им честитам) и нека се молат да не им се случи ова што ни се случи нас со судијата зелка голема во таа глата ишала све тие внуци ќеррки и синови да ти изгинат гнасу еден и немој утре да ми излезеш и да ми кажеш згрешив:tapp::uvo::uvo::nenene::nenene::nenene:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
ЗА ИНАТ НЕ ГО ГЛЕДАМ ФИНАЛЕТО КОЈ САКА НЕКА ПОБЕДИ ДВЕТЕ ЕКИПИ СЕ ПАЦЕРИ И ПЛАЧКОВЦИ МЕСИ Беше тотално изгубен
Добра идеја не го глеам ни ја
абе многу мрзам судии кој за да се искупат за грешката праат уште 10 други грешки

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ах бе Дрогба да го даеше тој голо немаше да биди вака...

В

Вори

Гостин
Не можам да поверуам дека се деси ова..каде бе тери бе кај ја избаци бе ќе тепавме бе ауууу////ауу судија бе ауу бе

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Ах тој судијата жив дома да не се врати бе све да му ебам ќељаво него :devil1::devil1::devil3::devil1::devil3::devil3::devil3: Немогуќе цел живот вака да играат со судиибе.... :mad::mad::mad::mad:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
На аква аматерска споредба не вреди да се реплицира!!!

Фудбалот се игра фер горе доле, црвен картон фер е, недосудениот пенал за Барса на првата утакмица фер е, Балак што не доби втор жолт на првата фер е????

Бидете реални и признајте дека играта ви беше за никаде, ужас невиден. Барселона барем се трудеше да направи нешто и да создаде нешто, а не да седи пред гол и да ја рога топката напред.

И на крај, фудбалот се игра за обичниот НАВИВАЧ за тие што ги полнат стадионите, а за жал со оваа игра денеска сигурен сум дека ниеден вистински навивач во светов не би бил горд.
Помини некад на очно можда ке ти препишат пивски влаши да носиш на очи, незнам ти репризата да не ти ја пуштил некој па што мислиш дека Барса изигра боље од Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Како се викаше судијата ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom