Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
дечки Психички челзи е појак не се нервирајте успокојте се 2-0 конечен
барса е Дупка у одбрана вечер хаха без Маркез и Пујол
Знам дека повеќе ви одговара Челзи на вас, али ќе видеме вечер. Се е можно, сите опции се отворени.:)

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Хаха, лошо одбрана споредба ти е ова. Челзи за разлика од Арсенал, се премногу искусни.
Физички и психолошки сме многу посилни од Барса, верувам дека ќе ги добиеме. Доколку не им дозволиш да играат како они што сакаат брзо се нервираат и тука ја гледам предноста.
Иначе ќе се сложам дека домашниот терен и не е многу битен во Лигата на Шампионите, ама во овој случај е важен, не дека играме пред домашна публика, туку дека Стемфорд Бриџ е многу помал терен од Ноу Камп, а тоа не и одговара на Барса.

За споредбата сакав да кажам дека на вакви утакмици домашниот терен и не некоја предност. Таа утакмица ми падна прва на памет, иначе двомечот со Ливерпул е типичен и соодветен пример дека домашниот терен не игра голема улога во вакви натпревари.

Дека сте физички појака екипа и самиот Пеп го призна тоа и не кажа нешто ново, сите го знаеме тоа. А дека сте психолошки подобро подготвени не знам баш. Психата е опасна ствар. Резултатот на крај ќе ни разјасни се. Ајт позз:smir:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Што се нема да се преживее оваа вечер.ЛУДНИЦА БЕ ЛУДНИЦА ИМА ДА БИДЕ.И како што кажа МАСТЕР Х се е во знакот на Д.Денес е денот за Дидие Дрогба да даде добар гол.

Лапотра: Барселона-Јунајтед е финале од соништата
Колку си се само реални луѓево во Шпанија.
Знаат дека Барселона - Манчестер е финале од соништата а Манчестер - Челзи финале од реалноста.:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ОВИЕ ЗА БАРСЕЛОНА СТВАРНО ГО ПРИЗНАВААТ ПОРАЗОТ
Вели цитирам
-Вечерва ќе ја завршиме работата и се ќе биде ОК

ПА СЕ РАЗБИРА ДЕКА ТУКА ЌЕ ЗАПРЕ ВАШАТА РАБОТА БЕ НАТАМУ НЕМА ОДЕЊЕ ХАХАХА.ДО ТУКА РАБОТЕВТЕ А ВЕЧЕР ВЕ БРКАМЕ ОД РАБОТА И СИТЕ СЕ ВРАЌАТЕ ПО ДОМА ВО КАТАЛОНИЈА.

F

fantomX

Гостин
Добро утро, добар ден!

Глем сте се изнатресле глупости, некој такви постој се од мојте почитувани „клупски колеги“, како и сите одговори на нив, од страна на фанојте на Блауграната. Али ве разбирам, таква утакмица е.

Некој вели денот Д бил, не е точно, ова е само станица на пато до Рим. Не е крајна цел, ко за комшиве од северен Лондон ко шо слушнав вчера во најавата на ХРТ 2. Е сега, ако скршниме од пато е друга приказна, и секако ќе ни остани само утехата во ФА, по уште една неуспешна сезона во ЛШ и ПЛ. Да се надеваме дека нема да биди така.

Настан на сезоната за Челзи е:
Место: Рим
Цел: Големио сребрен пехар

НИШТО ДРУГО!!! :toe:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Вечерва очекувам 2 напаѓачи у почетен состав и по можност да се постигни гол уште прво полувреме......затворена игра како на Ноукамп НЕ!!...ЗНАЧИ такво нешто не иде у озбир и не сакам да гледам вечерва. Не за друго, туку да им докажиме на сите Шпански и Италијански Скептици, дека во Англија се игра фудбал, инаку арно рече Мурињо на еден прес ден по првиот натпревар дека може да се браниме со денови и овие нема да успеат да ни дадат гол. :pos2: :pos2: И тоа како е во право човекот :vozbud:
Верувам во неговото височество Г-нот Гус, и во фудбалерите кои сигурно ќе остават срце на теренот само да се стигни до Финалето зошто ова може да е потешкиот дел од работата за освојување на трофејот оваа година.....Оптимиста сум до максимум

И ДА СЕ ЗНАЕ - и со евентуален пораз пак ќе стојам со крената глава и ќе се Гордеам што сум FC CHELSEA фан до КОСКА

Еве нешто за загревање( само без звук е :( )

:vozbud::vozbud::vozbud:

Attachments

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
so sreka vecerva ...

В

Вори

Гостин
Цел ден имам некое гадно чувство..ко со Ливерпул на Стемфорд коа игравме..ме боли глата,иам некој страв у пм..ако изгубиме и ако не пишам на фанклуб..умрен сум

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Официјалните состави до каде се?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Видете нешо занимливо :D

CL Buildup: Why Chelsea will triumph

And the Barcelona supporters ask … are you having a laugh? No.

Just take a cold, hard look at the facts. Since 2003, the team that has defeated the team that has defeated Real Madrid in the tournament has won the Champions League. Hilarious bit of information, eh?
Take a gander at this:

2003
Juventus beat Real Madrid
AC Milan defeat Juve 3-2 on penalties to win the CL

2004
Monaco beats Real Madrid
Porto stops Monaco 3-0 to win the CL

2005
Juventus beat Real Madrid
Liverpool beat Juventus
Liverpool defeat AC Milan 3-2 on penalties to win the CL

2006
Arsenal beat Real Madrid
Barca defeat Arsenal 1-0 to win CL

2007
Bayern beat Real Madrid
AC Milan beat Bayern
AC Milan defeat Liverpool 2-1 to win CL

2008
AS Roma beat Real Madrid
Manchester United beat AS Roma
Manchester United defeat Chelsea 6-5 on penalties to win CL

2009
Liverpool beat Real Madrid
Chelsea beat Liverpool…

I hope the history goes on, and repeats itself today also!

“One team wanted to play and the other one didn’t, it’s a shame…”
-Barcelona midfielder Xavi following last week’s 0-0 with Chelsea at the Nou Camp
Remember this one? I’m sure you do; we’ve heard it, in not so similar words, for a week now. It’s getting to be absurd.
However, you think Hiddink doesn’t have that plastered on his tactical board? Get real.
Everything thinks Barcelona is motivated to overturn the wrong that was done a week before. No. Chelsea, my friends, is the motivated side.
Lampard has seen the papers. So, too, has England’s Brave John Terry and the Drogba. They’ve all seen them — and they’re pissed.

:D:D:D:D:D:D:D

В

Вори

Гостин
И јас се надевам....:pos2:
Ее ова фудбалов заебана работа..ќе искинеме живци и нерви вечер.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Дај Боже да е како што викаат фактите...

В

Вори

Гостин
Уште еден сат и почнува драмата..ама да ви кажам нешто.Боље да изгубиме од Барселона сега,отколку да изгубиме повторно од Манчестер во финале..е тоа би било болно и неподносливо.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Со среќа вечерва, нека победи подобриот и посреќниот:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop