Јас ке пробам X2 :wink:Те подржувам во мислењето мора да затвораме добро назад посебно Трезеге и Дел Пиеро
Не играм утре:wink: мој тип победа на Челзи хехе:kesa:
Јас ке пробам X2 :wink:Те подржувам во мислењето мора да затвораме добро назад посебно Трезеге и Дел Пиеро
Не играм утре:wink: мој тип победа на Челзи хехе:kesa:
Па можно е да се случи,Хидинк не размислува за долг престој во Челзи.http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/510860/index.html :nesvest:
Ако се случи ова... Ќе ги пратам само резервите
Се надевам дека ќе го премисли некое милионче од Абрамович, а можеби и ако земеме некој трофеј. Или пак навивачите...Па можно е да се случи,Хидинк не размислува за долг престој во Челзи.
Есиен токму заради „лошата вест“ не верувам од почеток да игра. Мое мислење е ко шо реков, ако имаме поволен резултат на 20-ина минути до крајо ќе влези место еден крилен напаѓач, Дрогба, Калу и бекојте за повремена офанзива секако со поддршка од Лампард. Во дефанзивна приправност - Микел, Балак, Есиен, Тери, Алекс, како и еден бек (белки нема двајцата да се напред во истовреме). Ова само како една варијанта, во случај на поволен резултат при крајо.Добрата вест е шо Есиен се враќа конечно во првата постава за денес. Лошата вест е, шо е далеку од кондицијата шо ја имаше пред повредата, тогаш можеше слободно два натпревари еден по друг да изигра и ништо да не му е, а сеа не сум сигурен ни за еден натпревар дали ќе издржи 90 минути. Каква комбинација ќе прави Хидинк не знам, ама мислам дека ќе игра 4-3-2-1, со тие двајца поофанзивни по крила.
За исходот не сакам да прогнозирам, се знае дека ќе е тежок натпревар и неизвесен, иако се надевам на пролаз понатака.
И да беше Есиен, не знам колку Сколари ќе знаеше да искористи. Се врати Дрогба, место на поарно, на полошо тргна.Според мене, Есиен е причината што Челзи не се поблиску до Манчестер на табелата, ако не и пред него. Да не беше неговата повреда ќе беше сосема поинаку ама што е тука е...
Вечер очекувам неизвесен натпревар со повеќе тактичко надигрување од двете страни, па нека победи подобриот.
Спортски поздрав.:smir:
За тој Рајкард и така и така.... ама на Манчини, не треба ни да му се дозволи да се доближи со Stamford Bridge(човекот ич не ми е по ќеиф)http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/510860/index.html :nesvest:
Ако се случи ова... Ќе ги пратам само резервите