Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Те подржувам во мислењето мора да затвораме добро назад посебно Трезеге и Дел Пиеро

Не играм утре:wink: мој тип победа на Челзи хехе:kesa:
Јас ке пробам X2 :wink:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Па можно е да се случи,Хидинк не размислува за долг престој во Челзи.
Се надевам дека ќе го премисли некое милионче од Абрамович, а можеби и ако земеме некој трофеј. Или пак навивачите... :toe:

В

Вори

Гостин
Епа дојде денот!Сум сањал дека сме изиграле нерешено,Киелини дал автогол,а за Јуве дал Марчизио.
Ај сега во реалноста.Мислам дека можеме да ги поминеме Јуве.Да дадеме први гол и утакмицата е решена.Ама финтата е да дадеме.Утакмицава ке биде без многу шанси,очекувајте Јувентус повеќе да напаѓа и да ја контролира утакмицата,ама не секогаш подобриот победува.МИслам дека Дрогба ке ја реши утакмицава.Во форма е,а и една убава топка и ке ја пикне кај што му е местото.
Не ми е толку страв за мечов затоа што на клупа е Хидинк,одчичен стратег и тактичар,кој верувам дека може и знае како да го помине Јуе.Првпат и ја да бидам оптимиста,и ке кажам дека очекувам 1/4,макар...рели Париз дакар:pos2:.
п.с.дали ке не даваат некаде
п.п.с.дали ке игра Есиен!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Добрата вест е шо Есиен се враќа конечно во првата постава за денес. Лошата вест е, шо е далеку од кондицијата шо ја имаше пред повредата, тогаш можеше слободно два натпревари еден по друг да изигра и ништо да не му е, а сеа не сум сигурен ни за еден натпревар дали ќе издржи 90 минути. Каква комбинација ќе прави Хидинк не знам, ама мислам дека ќе игра 4-3-2-1, со тие двајца поофанзивни по крила.
За исходот не сакам да прогнозирам, се знае дека ќе е тежок натпревар и неизвесен, иако се надевам на пролаз понатака.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Според мене, Есиен е причината што Челзи не се поблиску до Манчестер на табелата, ако не и пред него. Да не беше неговата повреда ќе беше сосема поинаку ама што е тука е...
Вечер очекувам неизвесен натпревар со повеќе тактичко надигрување од двете страни, па нека победи подобриот.
Спортски поздрав.:smir:

F

fantomX

Гостин
Добрата вест е шо Есиен се враќа конечно во првата постава за денес. Лошата вест е, шо е далеку од кондицијата шо ја имаше пред повредата, тогаш можеше слободно два натпревари еден по друг да изигра и ништо да не му е, а сеа не сум сигурен ни за еден натпревар дали ќе издржи 90 минути. Каква комбинација ќе прави Хидинк не знам, ама мислам дека ќе игра 4-3-2-1, со тие двајца поофанзивни по крила.
За исходот не сакам да прогнозирам, се знае дека ќе е тежок натпревар и неизвесен, иако се надевам на пролаз понатака.
Есиен токму заради „лошата вест“ не верувам од почеток да игра. Мое мислење е ко шо реков, ако имаме поволен резултат на 20-ина минути до крајо ќе влези место еден крилен напаѓач, Дрогба, Калу и бекојте за повремена офанзива секако со поддршка од Лампард. Во дефанзивна приправност - Микел, Балак, Есиен, Тери, Алекс, како и еден бек (белки нема двајцата да се напред во истовреме). Ова само како една варијанта, во случај на поволен резултат при крајо.

Според мене, Есиен е причината што Челзи не се поблиску до Манчестер на табелата, ако не и пред него. Да не беше неговата повреда ќе беше сосема поинаку ама што е тука е...
Вечер очекувам неизвесен натпревар со повеќе тактичко надигрување од двете страни, па нека победи подобриот.
Спортски поздрав.:smir:
И да беше Есиен, не знам колку Сколари ќе знаеше да искористи. Се врати Дрогба, место на поарно, на полошо тргна.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
http://www.idividi.com.mk/sport/fudbal/510860/index.html :nesvest:

Ако се случи ова... Ќе ги пратам само резервите :)
За тој Рајкард и така и така.... ама на Манчини, не треба ни да му се дозволи да се доближи со Stamford Bridge(човекот ич не ми е по ќеиф)
Ама Гус ке си остани бе луѓе....само сега шири некои други муабети за да не прави голема тензија во Руската репрезентација - умен си е човекот нема што....а и предизвик е да се игра во ПЛ, кој тренер не би го сакал тоа + си има фина екипа и уште со по некое летно засилување и се ќе биде коплетно...се му е сервирано :vozbud::toe:

Ааааа да..... синоќа сонував дека Јувентус имаше позитива од 2 гола до подледните 5мин. и потоа дрогбава му ја закачи на Џиџи една во голот....и си поминавме понатаму (ама сепак ова е кошмарно и не би требало да се случи вечерва)

Очекувам лесен натпревар...и секако победа за нас :salut:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Дечки како прво да ви се заблагодарам за тоа што не испративте ниту еден провокативен пост на Фан Куб Јувентус и за тоа голем РЕСПЕКТ од мене(а се надевам и од другите фанови на Јуве).. Очекувам супер фудбал и подобриот нека победи!! Поздав!!

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Знае некој можен состав за вечерва?

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
http://www1.uefa.com/live/competitions/ucl/matchday=8/day=1/match=302797/index.html

Според официјалните најавени состави, најлогична ми е следнава формација :

----------Дрогба---------Анелка---------
------------------Лампард----------------
----------Балак-----------Есиен----------
-------------------Микел-----------------
Е.Кол-------Тери-------Алекс----Босингва
--------------------Чех-------------------

Не очекував Микел и Есиен да бидат заедно во првиот тим.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Можен состав:

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
5 Michael Essien
11 Didier Drogba
39 Nicolas Anelka
Substitutes: 40 Hilario, 6 Ricardo Carvalho, 42 Michael Mancienne, 35 Juliano Belletti, 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom