Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Супер гол. Конечно Дрогба почнува да се опоравува и помалку фаули во напад да прави.

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
а кварезма не ли е позајмен до летото со можност летото да го откупат од интер?
Види, јас неможам да знам што мисли Хидинк, а исто така никаде не еофицијално потврдено дека Кварезма може д абиде откупен.
BTW одличен гол... Браво

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
Овај Малуда скроз изгубил смисла за фудбал бе.Очекувам да го сменат второво полувреме иначе шамар ќе јајт.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не го гледав цело полувреме, но од она што го гледав, катастрофа беше. Калу ја упропасти секоја ебана топка, а Малуда не го ни приметив освен кога беше во „офсајд“. Што ќе биде од нас како тим ако треба да се дадат 2 гола, односно ако први примиме гол? Последниве неколку натпревари головите ги даваме на среќа.

Патем, прекрасен удар на Лампард (од слободниот).

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
ајде 0-1 се надевам големата 4 ке се пласира во 1\2 finale да видиме кој е најдобар! :smir:

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Еве го, влезе Кварезма, очекувам да дадеме уште некое голче во второ полувреме.

Конечно, Есиен се врати, супер. Очекувам многу поцврст среден ред до крајот на сезоната.

G

grande-juve

Гостин
конечно есиен, сега средината ни е за класа подобра

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
ТОП 0-2. Супер акција. Кварезма на тацна му ја исппорача на Алекс. Браво и за двајцата, ама повеќе за Кварезма.

Хидинг треба да му даде повеќе шанса, па ако го бидува да си го купиме на лето.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Alex za 0-2 i najverojatno polufinaleto e vekje obezbedeno iako ima uste 30 tina minuti.

A

Alexander Nevsky

Гостин
аоаоао која контра :vozbud:хехе алекс ај сеа уште некој комад и од сега натаму кваресма во првите 11 :smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Не беше сјајно, но задоволително. Ми се допадна како играше Кварезма. Многу помалку топки изгуби од Калу, а тие што ги изгуби ги врати (или барем се трудеше, трчаше на секој играч каде што беше топката). Да се надеваме дека ќе игра добро, очајно ни треба десно, а Бога ми и лево крило. Во секој случај подобро да играат Калу и Кварезма, него ли било кој од овие двајца со Мал(им)уда.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не беше сјајно, но задоволително. Ми се допадна како играше Кварезма. Многу помалку топки изгуби од Калу, а тие што ги изгуби ги врати (или барем се трудеше, трчаше на секој играч каде што беше топката). Да се надеваме дека ќе игра добро, очајно ни треба десно, а Бога ми и лево крило. Во секој случај подобро да играат Калу и Кварезма, него ли било кој од овие двајца со Мал(им)уда.
Се сложувам со постов не беше нешто нај нај ама претпотавувам Хидинг не сакаше да ги форсира бидејќи вторник ни следи Јувентус
Дрогба се подобар и подобар е се враќа во форма очекувам вторник да биде главната закана кон Јувентус,овој Малоуда слабо се послабо игра Калоу пак не е константен во формата затоа на лето мора добро крило да се земе,конечно ни се врати Ессен мислам со него 20 посто појаки ќе бидеме:vozbud:

F

fantomX

Гостин
Добро бе што се заљубе овај Хидинг во Малуда.Па Кварезма е 100 пати подобар од него
Малуда е левак, то е разликата.

Не го гледав цело полувреме, но од она што го гледав, катастрофа беше. Калу ја упропасти секоја ебана топка, а Малуда не го ни приметив освен кога беше во „офсајд“. Што ќе биде од нас како тим ако треба да се дадат 2 гола, односно ако први примиме гол? Последниве неколку натпревари головите ги даваме на среќа.
Знајш како, ако арно те разбирам, треба нонстоп да ја држиме топката и да прајме акции. Па така беше со Сколари, 20+ удари на гол во просек, 10+ во рамките на голо; арно ама немаше голој. Ова беше најдобро издание од ко е Хидинк, најсигурно. Со овај играчки кадар, сепак сум за цврста одбрана и цврст среден ред, и давање голој (да речам) на сила. Ако треба да се дадат два гола, побрзо ко шо реков, „на сила“ ќе ги дајме, него со 70% посед на топка и 1000 пасој во еден натпревар. Само, со ваква цврстина на средината и во одбрааната, нема да примиме два гола, па да бркаме таква негатива (да не урочам, ама така е).

Малуда ко шо реков, е левак, и зато игра. Во ФА и ПЛ десно МОРА да игра Куарезма, последниве два натпревари покажува голема желба, но не само желбата, туку и корисен е. Е сега лево, Анелка ќе се врати, Малуда, па и Калу.

на лето мора добро крило да се земе
И тоа ЛЕВАК!!! :toe:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Малуда е левак, то е разликата.

Знајш како, ако арно те разбирам, треба нонстоп да ја држиме топката и да прајме акции. Па така беше со Сколари, 20+ удари на гол во просек, 10+ во рамките на голо; арно ама немаше голој. Ова беше најдобро издание од ко е Хидинк, најсигурно. Со овај играчки кадар, сепак сум за цврста одбрана и цврст среден ред, и давање голој (да речам) на сила. Ако треба да се дадат два гола, побрзо ко шо реков, „на сила“ ќе ги дајме, него со 70% посед на топка и 1000 пасој во еден натпревар. Само, со ваква цврстина на средината и во одбрааната, нема да примиме два гола, па да бркаме таква негатива (да не урочам, ама така е).

Малуда ко шо реков, е левак, и зато игра. Во ФА и ПЛ десно МОРА да игра Куарезма, последниве два натпревари покажува голема желба, но не само желбата, туку и корисен е. Е сега лево, Анелка ќе се врати, Малуда, па и Калу.

И тоа ЛЕВАК!!! :toe:
Не треба цело време да правиме акции. Се сложувам со тебе дека со Сколари имавме по 1000 шута, ама некако сеуште се заспани.

Муабетот ми беше дека со ваква игра нема да пројдеме кај Јувентус, или пак Арсенал, или дај Боже во некое финале со Манчестер. Треба да се напаѓа убаво, со идеја, а не ко мува без глава. Калу едноставно трча накај гол, не прави ништо друго. И да има слободен играч, тој само трча...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom