Види, јас неможам да знам што мисли Хидинк, а исто така никаде не еофицијално потврдено дека Кварезма може д абиде откупен.а кварезма не ли е позајмен до летото со можност летото да го откупат од интер?
Се сложувам со постов не беше нешто нај нај ама претпотавувам Хидинг не сакаше да ги форсира бидејќи вторник ни следи ЈувентусНе беше сјајно, но задоволително. Ми се допадна како играше Кварезма. Многу помалку топки изгуби од Калу, а тие што ги изгуби ги врати (или барем се трудеше, трчаше на секој играч каде што беше топката). Да се надеваме дека ќе игра добро, очајно ни треба десно, а Бога ми и лево крило. Во секој случај подобро да играат Калу и Кварезма, него ли било кој од овие двајца со Мал(им)уда.
Малуда е левак, то е разликата.Добро бе што се заљубе овај Хидинг во Малуда.Па Кварезма е 100 пати подобар од него
Не го гледав цело полувреме, но од она што го гледав, катастрофа беше. Калу ја упропасти секоја ебана топка, а Малуда не го ни приметив освен кога беше во „офсајд“. Што ќе биде од нас како тим ако треба да се дадат 2 гола, односно ако први примиме гол? Последниве неколку натпревари головите ги даваме на среќа.
Знајш како, ако арно те разбирам, треба нонстоп да ја држиме топката и да прајме акции. Па така беше со Сколари, 20+ удари на гол во просек, 10+ во рамките на голо; арно ама немаше голој. Ова беше најдобро издание од ко е Хидинк, најсигурно. Со овај играчки кадар, сепак сум за цврста одбрана и цврст среден ред, и давање голој (да речам) на сила. Ако треба да се дадат два гола, побрзо ко шо реков, „на сила“ ќе ги дајме, него со 70% посед на топка и 1000 пасој во еден натпревар. Само, со ваква цврстина на средината и во одбрааната, нема да примиме два гола, па да бркаме таква негатива (да не урочам, ама така е).Не беше сјајно, но задоволително. Ми се допадна како играше Кварезма. Многу помалку топки изгуби од Калу, а тие што ги изгуби ги врати (или барем се трудеше, трчаше на секој играч каде што беше топката). Да се надеваме дека ќе игра добро, очајно ни треба десно, а Бога ми и лево крило. Во секој случај подобро да играат Калу и Кварезма, него ли било кој од овие двајца со Мал(им)уда.
И тоа ЛЕВАК!!!на лето мора добро крило да се земе
Не треба цело време да правиме акции. Се сложувам со тебе дека со Сколари имавме по 1000 шута, ама некако сеуште се заспани.Малуда е левак, то е разликата.
Знајш како, ако арно те разбирам, треба нонстоп да ја држиме топката и да прајме акции. Па така беше со Сколари, 20+ удари на гол во просек, 10+ во рамките на голо; арно ама немаше голој. Ова беше најдобро издание од ко е Хидинк, најсигурно. Со овај играчки кадар, сепак сум за цврста одбрана и цврст среден ред, и давање голој (да речам) на сила. Ако треба да се дадат два гола, побрзо ко шо реков, „на сила“ ќе ги дајме, него со 70% посед на топка и 1000 пасој во еден натпревар. Само, со ваква цврстина на средината и во одбрааната, нема да примиме два гола, па да бркаме таква негатива (да не урочам, ама така е).
Малуда ко шо реков, е левак, и зато игра. Во ФА и ПЛ десно МОРА да игра Куарезма, последниве два натпревари покажува голема желба, но не само желбата, туку и корисен е. Е сега лево, Анелка ќе се врати, Малуда, па и Калу.
И тоа ЛЕВАК!!!![]()