Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Ќе игра де....ама „олеснет“ за две недлени плати. :toe:

F

fantomX

Гостин
Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
1 Petr Cech
17 José Bosingwa
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda
Substitutes: 40 Hilario, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 6 Ricardo Carvalho, 5 Michael Essien, 18 Ricardo Quaresma, 9 Franco Di Santo.

Куарезма ми изгелдаше желен за игра ко влезе против Портсмут, па така денеска требаше место Калу да игра, можда и Мансиен можело место Оби. Од Бане Иванович (не)официјално можиме да се простиме.

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
Фала.... Се надевам на добар натпревар

Член од
5 јули 2008
Мислења
418
Поени од реакции
11
Добро бе што се заљубе овај Хидинг во Малуда.Па Кварезма е 100 пати подобар од него

Има и на ЕРА го даваат

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
Добро бе што се заљубе овај Хидинг во Малуда.Па Кварезма е 100 пати подобар од него

Има и на ЕРА го даваат

Не го форсира Кварезма зашто е играч на Интер. Затоа му дава последна шанса на Малуда. Ако не ја оправда ќе седи на клупа и ќе игра Кварезма.

A

Alexander Nevsky

Гостин
аоаоаоао овој дрогба му ја пукната главата на овој од ковентри:pos2:за малце уфффф:vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Не го форсира Кварезма зашто е играч на Интер. Затоа му дава последна шанса на Малуда. Ако не ја оправда ќе седи на клупа и ќе игра Кварезма.
а кварезма не ли е позајмен до летото со можност летото да го откупат од интер?

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Мислев дека ќе калкулира малку со составот дека во вторник играме Лига на Шампиони, ама гледам играме со најсилните. Се надевам дека Есиен ќе влезе малку, да го видиме по долго време.
И гоооооооооол во меѓувреме. Браво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom