Фан Клуб: Челзи

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.981
Поени од реакции
11.621
Сеа откога полека се освестив од сето ова...наредна сезона директно идеме у групи ЛШ или плеј-оф?
Тоа значи Арсенал идат у плеј-оф или и они директно?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Кои се шампиони во другиве континенти?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Убаво од твоја страна, сепак тоа позади се Торес и Луиз, најдов од пред некоја страна каде е сам качен на статива и ке ми стои на профил пикчер на фб до крај на другата сезона, во секој случај ти благодарам!
да, ми кажаа и претходно, убаво од твоја страна што се потруди да пишеш :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350

--- надополнето: 21 мај 2012 во 00:42 ---
Добар cover za FB

--- надополнето: 21 мај 2012 во 00:43 ---

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Доста работи можат да се кажат за натпреваров, но ќе ги кажам според мене клучните неколку работи освен нели изедначувачкиот гол на Дрогба:

1: Одбранетиот пенал на Чех
2: Пеналот на Давид Луиз. Со која самодоверба и ароганција ја шутна топката, неможеш и не смееш да згрешиш после ваков шут
3: Погледот на Чех по одбранетиот пенал на Олиќ.
Секоја топка ја процени, и според мене тоа е еден од главните фактори кој влеваше надеж кај сите играчи

П.С. Дај Боже Калу и догодина да го гледаме во вакво издание. Без дрес од Челзи, циган еден.
П.П.С. Жално е што играчи како него, па и Малуда и Трбуљ освоија ЛШ (овој третиов барем симпатичен е)
П.П.П.С. Се надевам им се допадна чувството на Ромеу, Луиз, Мата, Бертранд и другите помлади играчи :)

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
П.С. Дај Боже Калу и догодина да го гледаме во вакво издание. Без дрес од Челзи, циган еден.
П.П.С. Жално е што играчи како него, па и Малуда и Трбуљ освоија ЛШ (овој третиов барем симпатичен е)
П.П.П.С. Се надевам им се допадна чувството на Ромеу, Луиз, Мата, Бертранд и другите помлади играчи :)
Не дека имам нешто против Челзи ниту сам расист ама стварно Калу не би го пуштил да игра во екипа што се бори за трофеи. Тој и Мунтари дигнаа трофеј во ЛШ фали уште Шумоликовски да освои ЛШ :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350

--- надополнето: 21 мај 2012 во 04:06 ---

Значи стварно се луди малезијциве

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Што мислите за Хазард?
Сега откако земавме ЛШ, заинтересиран е и за Челзи. Пред тоа рече дека ќе оди во Манчестер како и во Арсенал, Тотенхем и незнам уште кој.
Има талент, никој не го оспорува тоа. Зимоска кога бевме ептен заинтересирани за него, мислам и дека имаше официјална понуда испратено многу сакав да дојде. Но воопшто не ми се свиѓа како човек. Премногу збори за неговиот трансфер, кажува се и сешто. Цело време го меѓа мислењето, ќе оди кај што ќе понудат највеќе пари и мисли дека е ѕвезда па ќе бара и голема плата.
Ни треба играч како него, и не дека не би сакал негов трансфер. Белгија има одлична генерација на млади, талентирани играчи и би било супер да се заедно Куртоа, Де Брујн, Хазард и Лукаку. Но не ни треба играч кој ќе игра само за парите и ќе почне да кажува кај сака да направи трансфер после нкое време.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Што мислите за Хазард?
Сега откако земавме ЛШ, заинтересиран е и за Челзи. Пред тоа рече дека ќе оди во Манчестер како и во Арсенал, Тотенхем и незнам уште кој.
Има талент, никој не го оспорува тоа. Зимоска кога бевме ептен заинтересирани за него, мислам и дека имаше официјална понуда испратено многу сакав да дојде. Но воопшто не ми се свиѓа како човек. Премногу збори за неговиот трансфер, кажува се и сешто. Цело време го меѓа мислењето, ќе оди кај што ќе понудат највеќе пари и мисли дека е ѕвезда па ќе бара и голема плата.
Ни треба играч како него, и не дека не би сакал негов трансфер. Белгија има одлична генерација на млади, талентирани играчи и би било супер да се заедно Куртоа, Де Брујн, Хазард и Лукаку. Но не ни треба играч кој ќе игра само за парите и ќе почне да кажува кај сака да направи трансфер после нкое време.
Повеќе сум јас лично за Модриќ, има повеќе искуство, не лети во облаци, знае како се игра во ПЛ, а според мене и подобар играч е!

Kajgana Shop

На врв Bottom