Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа откога полека се освестив од сето ова...наредна сезона директно идеме у групи ЛШ или плеј-оф?
Тоа значи Арсенал идат у плеј-оф или и они директно?

Кои се шампиони во другиве континенти?

Убаво од твоја страна, сепак тоа позади се Торес и Луиз, најдов од пред некоја страна каде е сам качен на статива и ке ми стои на профил пикчер на фб до крај на другата сезона, во секој случај ти благодарам!
да, ми кажаа и претходно, убаво од твоја страна што се потруди да пишеш :)

bBu3s.jpg

--- надополнето: 21 мај 2012 во 00:42 ---
Добар cover za FB
AG3fHEI_ktLUsr0l.png

--- надополнето: 21 мај 2012 во 00:43 ---
EEI0W.jpg

Доста работи можат да се кажат за натпреваров, но ќе ги кажам според мене клучните неколку работи освен нели изедначувачкиот гол на Дрогба:

1: Одбранетиот пенал на Чех
2: Пеналот на Давид Луиз. Со која самодоверба и ароганција ја шутна топката, неможеш и не смееш да згрешиш после ваков шут
3: Погледот на Чех по одбранетиот пенал на Олиќ.
Секоја топка ја процени, и според мене тоа е еден од главните фактори кој влеваше надеж кај сите играчи

П.С. Дај Боже Калу и догодина да го гледаме во вакво издание. Без дрес од Челзи, циган еден.
П.П.С. Жално е што играчи како него, па и Малуда и Трбуљ освоија ЛШ (овој третиов барем симпатичен е)
П.П.П.С. Се надевам им се допадна чувството на Ромеу, Луиз, Мата, Бертранд и другите помлади играчи :)

П.С. Дај Боже Калу и догодина да го гледаме во вакво издание. Без дрес од Челзи, циган еден.
П.П.С. Жално е што играчи како него, па и Малуда и Трбуљ освоија ЛШ (овој третиов барем симпатичен е)
П.П.П.С. Се надевам им се допадна чувството на Ромеу, Луиз, Мата, Бертранд и другите помлади играчи :)
Не дека имам нешто против Челзи ниту сам расист ама стварно Калу не би го пуштил да игра во екипа што се бори за трофеи. Тој и Мунтари дигнаа трофеј во ЛШ фали уште Шумоликовски да освои ЛШ :pos:

559424_302380519849041_119218901498538_704633_1992268026_n.jpg

--- надополнето: 21 мај 2012 во 04:06 ---
182308_301944933225933_119218901498538_702536_881814085_n.jpg

481383_301788949908198_119218901498538_701732_389311531_n.jpg
Значи стварно се луди малезијциве
582423_301773109909782_119218901498538_701652_1121818847_n.jpg

Што мислите за Хазард?
Сега откако земавме ЛШ, заинтересиран е и за Челзи. Пред тоа рече дека ќе оди во Манчестер како и во Арсенал, Тотенхем и незнам уште кој.
Има талент, никој не го оспорува тоа. Зимоска кога бевме ептен заинтересирани за него, мислам и дека имаше официјална понуда испратено многу сакав да дојде. Но воопшто не ми се свиѓа како човек. Премногу збори за неговиот трансфер, кажува се и сешто. Цело време го меѓа мислењето, ќе оди кај што ќе понудат највеќе пари и мисли дека е ѕвезда па ќе бара и голема плата.
Ни треба играч како него, и не дека не би сакал негов трансфер. Белгија има одлична генерација на млади, талентирани играчи и би било супер да се заедно Куртоа, Де Брујн, Хазард и Лукаку. Но не ни треба играч кој ќе игра само за парите и ќе почне да кажува кај сака да направи трансфер после нкое време.

Што мислите за Хазард?
Сега откако земавме ЛШ, заинтересиран е и за Челзи. Пред тоа рече дека ќе оди во Манчестер како и во Арсенал, Тотенхем и незнам уште кој.
Има талент, никој не го оспорува тоа. Зимоска кога бевме ептен заинтересирани за него, мислам и дека имаше официјална понуда испратено многу сакав да дојде. Но воопшто не ми се свиѓа како човек. Премногу збори за неговиот трансфер, кажува се и сешто. Цело време го меѓа мислењето, ќе оди кај што ќе понудат највеќе пари и мисли дека е ѕвезда па ќе бара и голема плата.
Ни треба играч како него, и не дека не би сакал негов трансфер. Белгија има одлична генерација на млади, талентирани играчи и би било супер да се заедно Куртоа, Де Брујн, Хазард и Лукаку. Но не ни треба играч кој ќе игра само за парите и ќе почне да кажува кај сака да направи трансфер после нкое време.
Повеќе сум јас лично за Модриќ, има повеќе искуство, не лети во облаци, знае како се игра во ПЛ, а според мене и подобар играч е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom