Си кажа за Хазард добро.Агуеро не е класичен напаѓач,така да би можел да игра како крило,впрочем така играше и во Атлетико и во Аргентина.
Околку ова со Лукаку,џабе да дебатираме.Пишуваш долги постови кои ти немаат баш-баш врска и не можат да ми ја доловат поентата,барем не мене.
За играч кој го немаш гледано повеќе од 3 пати,за играч кој е дете,кажуваш дека ќе биде како Хески,дека освен тоа што бил голем и бил добро граден немал никакви квалитети...дрн дрн,дрн дрн.
Побогу ја стварно не знам на што се основа тоа твое перцепирање на рабтотите.Единствено можам да те разберам ако си некој јасновидец или пак ако ја предвидуваш иднината па да си толку сигурен,иначе све тоа другото паѓа во вода и за мене се чисти глупости.
Ти ми збориш за Лукаку,а го спомнуваш Н'зогбиа
Играч кој беше избркан од Њукасл,за да после тоа игра во Виган.За мене обичен просек,чак што више и подоле од тоа.Послаб и од Малуда крај краева.
п.с.Уште еднаш ќе ти кажам.Џабе ти е што пишуваш толку долги постови кои искрено само ти можеш да ги разбереш,или пак ти си паметен па ние другите глупи и не можеме да те сфатиме.
Со мене ако дискутираш тогаш мораш да ми ги поедноставиш работите зошто не ги разбирам,а со останативе кои ти стегаат лајкови на секој можен пост и тоа без да го прочитаат,на останатите кои и да ги опцуеш за мајка ќе те поддржат,можеш да им напишеш ''бајка''пост.