Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
ајт нека е со срека
али ако му се даде целосна контрола над тимот да не му се меша абрамович во тимот може ке направи нешто али ако си продожи абрамович по свое не му давам повеке од 2 години
јас повеке бев за хидинг ма да и овој не е лош има добри статистики и со академика и со порто али ова не му е португалска лига доаѓа во најсилната лига на светот во најзакомпликуваниот тим па ќе видимо колко е стварно добар :)

G

Gray Foxx

Гостин
Did you know that an anagram of Andre Villas-Boas is 'In sad slave labor'?

Sounds perfect for the role...

:ROFLMAO:

F

fantomX

Гостин
Добредојде назад за Андре Виљас од времето ко беше дел од Челзи, а по ново и Боас.

Но џабе е било шо, кога нашиот тим е класа подолу од Манчестер Јунајтед и е отприлика на исто рамниште со Манечстер Сити па и некоја нијанса послаб од истиот.

Веќе ни Господ не можи да е од помош.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Кога веќе честитав кај Јунајтед за Јанг, ајде и кај Вас за новиот тренер.. Се надевам дека конечно го најдовте вистинскиот и ќе остани некој тренер подолго од 2.5 години.. Со среќа во новата сезона

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ок е со тренерот, ама треба да се расчисти собата од толку притисок, не верувам да издржи да не потклекни, иначе ме неревира опсесијава на роман, ко реал мадрид станавме, со помалце притисок повеќе се работи, сега треба уште некое добро засилување па и божји благослов дека од година во година се потешко и потешко ќе биде

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Сеа треба еден плејмејкер, голман, полушпиц друго ништо ;)

A

Auditore

Гостин
Ако навистина доаѓа Фалкао тогаш тоа значи заминување на Дрогба, а истото тоа значи и лош тандем Торес-Фалкао.
За Мутињо сум повеќе ако веќе сакаат да му донесат некој од Порто или пак Гуарин.
Како и да е, верувам во АВБ, сигурен сум дека ќе склопи добар тим.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Новости за Агуеро има?
Според вас колку вреди детево?

Kajgana Shop

На врв Bottom