Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
позз и од мене до фантом
ај да ми каже некој до кај стојат работите со најмар ?

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Jaс кога би бирал, повеќе сум за Жиркоф од колку за Малуда, дечково од кога дојде не ми се допаѓа, а и да бидеме реални малуда е просечен играч!!!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Има нешто трачарел низ фејзбук Лукаку ама додека не стане официјално ништо работа

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
На 18 Јуни, официјалната телевизија на Челси ќе биде бесплатна за секого и ќе може да се следи на Линкот

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
најпојке корист ке имаме од лукаку,нејмар и снајдер многу добро би се вклопиле во тимов

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
MALOUDA HITS THE AIRWAVES

Posted on: Fri 10 Jun 2011

Florent Malouda is now on holiday from football and free to concentrate on his hobbies for a few weeks and the fruits of one of them, drumming, can be heard in a BBC radio programme on Saturday.In Music and Football Don't Mix, Malouda joins eight other professional players in making a record with the hope of having it played on BBC Radio One in the daytime. The Chelsea man plays drums and tambourine on the track (Tottenham's Jermain Defoe is on triangle) and also talks in the programme about his team-mates' musical tastes. Music and Football Don't Mix is on BBC Radio 5 Live this Saturday at 11am.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2374448,00.html

:D

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Иначе си сменив ник да не дојде до забуни, бев Super Frankie 8, сега сум Плава Армија. :sneaky:

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
На Дрогба за денес му била закажана свадбата во Монако :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Giggs got me pregnant and paid for abortion, claims sister-in-law Natashа
Колку ми е мерак ова со Гигс што се случува,гејчестеровците лани го отекоа за Тери ,сега нешто тивки се...

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Giggs got me pregnant and paid for abortion, claims sister-in-law Natashа
Колку ми е мерак ова со Гигс што се случува,гејчестеровците лани го отекоа за Тери ,сега нешто тивки се...
Кој ги е*е бе, батали ги .. Лани се смееја за Тери, сеа ко попарени се ..

A

Auditore

Гостин
Тие се бетер бе, отсекогаш имале секс скандали, ништо чудно не е, туку нас не не интересира Манчестер.
Многу сме тивки до сега, од трансфери се обични шпекулации,а сега најнова е дека Роман изјавил дека на Хидинк ќе му даде 150м да го изгради тимот како сака.

Kajgana Shop

На врв Bottom