Фан Клуб: Челзи

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Чисто сумњам а искрено и ја претераа веќе со Хидинк сакам нејќем играат аман стварно ил нека дојде ил нека тражат чаре овја

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може некој да ми објасни зошто не му се дава шанса на Мансиен у Челзи, навистина добар коментар. Cheers.

Mancienne is good enough to captain England U-21 but he's not even been given a chance at Chelsea. Why?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Може некој да ми објасни зошто не му се дава шанса на Мансиен у Челзи, навистина добар коментар. Cheers.

Mancienne is good enough to captain England U-21 but he's not even been given a chance at Chelsea. Why?
И јас тоа се чудев. Минатава сезона мислев дека ќе почнат да му даваат шанса, но го вратија пак на позајмица. Можеше да се испроба место Микел. Во зимскиот трансфер период, имаше многу шпекулации дека ќе ја прекинат позајмицата за да се врати и да игра во втората полу сезона, но сепак на крај го донесоа Луиз. Изгледа не му оставил добар впечаток на Анчелоти.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ееее и за Ди Санто што галама се динга па ништо колку така играчи дошке и заминале без некоја добра шанса

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто гледам често кога игра младинскава репрезентација и секогаш играл на ниво, еве го и со лентата, мислев дека е кај вас кај резервите а не на позајмица. Одличен дефанзивец според мене, ајде можеби Хидинк ќе му даде шанса.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Зошто гледам често кога игра младинскава репрезентација и секогаш играл на ниво, еве го и со лентата, мислев дека е кај вас кај резервите а не на позајмица. Одличен дефанзивец според мене, ајде можеби Хидинк ќе му даде шанса.
За жал нема. Арнесен си го собра во Хамбург.

F

fantomX

Гостин

@Unknown за сликата од The Sun
Старо.

@FlameOfSpirit за Мансиен
Мансиен е просечен дефанзивец, подпросечен играч, со ништо и не заслужи да заигра за Челзи. Јака работа ако заиграл за помочаната им у21 селекција на англија, 24 години има, а нема ниеден настап за и така смешната прва селекција на англија, шо тогаш вреди настап за оваа „селекција“ за еден 24-годишник?
Тоа шо Мансиен можеше да го има во Челзи е да биди играч бр. 20 во екипа од 22 играчи во поле + 3 голмани, т.е. експериментален глушец во некои ситуации. Ама тоа само со салам менаџмент. Челзи моментално нема никаков, па камоли салам менаџмент.

Инаку, мора да е феноменален за младинската им репрезентација, а? :sneaky:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Место да пуштат старциве тие договори им продожуваат неверојатно

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
хахахахаха како фан на Милан морам да се насмеам на ова.

Не се жали ти се молам. :)
Абе ми идде да кукам ама ајт и немој сеа ти да споредуеш некој од старците од Милан со овја од Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Neymar: "As vezes você tem que saber a hora de ir embora"

Превод: "Sometimes you have to know when to go"

Kajgana Shop

На врв Bottom