Фан Клуб: Челзи

P

PewDiePie

Гостин
Во право е Бриџ што не му зборува на Тери.

И конечно Торес,ај нека му е со среќа.

П.С. Кај е Фантон бе ?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ај среќна нова година :icon_lol:

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Како и да е ,мислам дека биле многу добри пријатели уште од деца и Бриџ сепак е во право што не му зборува..

Еве од денес
wow.. фацава на бриџ многу кажува..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.981
Поени од реакции
23.573
Дајте бе голот од Торес да го видим !

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Знаете за овој човек? Lucas Piazon е играч на Челзи од пред 1 месец можеби , има само 17 години,

A

Auditore

Гостин
Таман мислев да запалам свеќа за Торес и он постигна погодок, браво браво.
Го гледав првото полувреме ми се допаѓа како изиграа, посебно ми се свиѓаше акцијата при постигнување на голот.
Второто не успеав да го гледам, но битно 3те бода се земени, и пред се мило ми е што конечно Торес погоди, али допрва има да се докажува, ова не е ништо, очекувам многу многу ама многу повеќе.

--- надополнето ---

Знаете за овој човек? Lucas Piazon е играч на Челзи од пред 1 месец можеби , има само 17 години,
Потпиша за Челзи пред некој месец, ко што пишува во тоа ќе дојде во зимата 2012, и е огромен талент, ја гледав утакмицата Бразил Парагвај ми се чини беше и играше он, и феноменални потези и движења со топката има, можам слободно да речам дека е како Кака, вистина.
Христос Воскресе...
А се надевам и Торес.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Тешки беа условите за игра..но како и да е 3-0 добар резултат а и добро игравме,и што е најважно - ТОРЕС ВОСКРЕСНА !!! :vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Следен викенд ги отвораме Тотенхем дома ко паштети !

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.968
Поени од реакции
22.150
Ај кога веќе го правев за другар да споделам и со вас :)

За сите оние што го слават Велигден ... Христос воскресна, навистина воскресна :)

В

Вори

Гостин
Христос Воскресе и среќен Велигден до сите Христијани во фанклубов!Убаво да си ги поминете Велигденските празници!

Kajgana Shop

На врв Bottom