Фан Клуб: Челзи

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
LAMPARD: QUALITY COMES OUT

--- надополнето ---

Борини двоен стрелец за Свонси за 45мин.
Гол даде и Брума за Лестер Сити..

--- надополнето ---

И Брума два гола даде ...

A

Auditore

Гостин
^
И мене, и редно е така да биде, и кога друг би дошол исто така овластувања треба да му се дадат доколку сака успех.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сликата ме инспирираше, и ме натера да го вклучам заборавениот фотошоп и да се поиграм малце, па според сликата направив еден потпис.. Се работи за мојот моментален потпис:
, значи ако има некој идеа за некој друг натпис или нешто друго креативно, слободно нека каже, го имам псд фајлот и кој сака да направам за него, слободно нека ми пише.. Поздрав. :)
Дај напрај уште еден ваков потпис сличен на твојот,ако можиш.Или да го земам овај ? Ете гледам и confusion го има истиот потпис.Ако не ви пречи тројцата ист потпис да имаме,да го клам и јас :)

MAKING HISTORY,NOT RELIVING IT.:):):)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Тешко да се врати ова лето,повеќе има шанси да дојде следното лето ако освои Шпанско и ЛШ со Реал дотогаш..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Anelka has two brothers, Claude and Didier.[62] He has mentioned that his grandmother was of Albanian Heritage, he dedicated a goal to her by symbolizing the double-headed eagle as a celebration.

Не сум го знаел ова. :toe:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Дај напрај уште еден ваков потпис сличен на твојот,ако можиш.Или да го земам овај ? Ете гледам и confusion го има истиот потпис.Ако не ви пречи тројцата ист потпис да имаме,да го клам и јас :)

MAKING HISTORY,NOT RELIVING IT.:):):)
Кажи ти слободно, дали го сакаш истиот, или да направам измени, по твоја желба секако.. Мене не ми пречи и целиот фан клуб да има ваков потпис.. да се шири вистината е битно :) Поздрав..

A

Auditore

Гостин
Најак е потписот, што е до мене, би сакал целиот фан клуб да имаме ваков.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.766
Поени од реакции
52.741
хехе, имав испланирано влера добар пост за овде, ама сега немам инспирација.
Како и да е, Торес конечно постигна гол и го тргна целиот терет од него. Сега верувам дека ќе му биде многу полесно и дека ќе гледаме подобар Торес во следните натпревари. Против Тотенхем најверојатно ќе стартуваат Дрогба и Торес. Баш ме интересира дали ќе функционираат сега подобро заедно.
Треба само да се победат сите натпревари до крајот на сезонава, и сигурно е второто место, па зошто не и нешто подобро, иако се ептен мали шансите за тоа. :)

пс. Ете го потписот и кај мене :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
И јас го стаив ваљда не се љутите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom