Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Барем се свесни за лошата игра, и дека заради лошо покривање и одбрана го јадевме стапот први 20 минути, после целата тактичка организација и желба падна на најниско ниво што не е нормално за нив, професионалци се, мора да бидат максимум концетрирани и кога губат со 2-0 во први 20, нема извинувња, туку нека научат сите од поразот за да не се дешаваат вакви дебалки во иднина.
Мурињо го зел Есиен, одлично одиграно од Специјалниот, барем не замина кај пичињата од Арсенал, мани го серат Челзи на секој чекор па уште да им праќаме играчи, нека скапат.:)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ај овдека да ви пишам.
Дај не одговарајте на провокации. Не мора на секој коментар против Челзи да се одговара. Само во круг ќе се вртиме за глупости. И што ако некој пишал против Челзи?Што ќе смените вие ако му вратите? Ќе го убедите да почне да навива за Челзи?
Ова е форум и секој си има свои мислења.Не мора да значи дека е точно мислењето на некој ама битно за него е точно.
И ако некој верува во нешто ќе најде начин да се убеди дека сето тоа е точно.
На пример јас ако сакам да верувам дека Вардар е подобар од Сити ќе најдам начин да верувам во тоа.
Вардар лани порано ја освоија лигата. И башка не им требаше шеик. И башка помалку голови примија. И башка БАТЕ има изиграно со Милан што има изиграно нерешено со Барса што има изгубено од Рубин што има изгубено од БАТЕ.А Вардар даде 2 гола на гости против БАТЕ и не изгубија дома.
Значи Вардар > Сити.

И еве сега некој навивач на Сити ова да го прочита и да ми врати што ќе биде ? Ништо.Јас ќе му вратам дека Вардар има повеќе титули од Сити.Дека Англиската лига е полна со странци за разлика од Македонската.

Не сум во право? Во право сум.

Истото важи и за навивачиве на Арсенал.
Они уште веруваат дека се на врвот. Дека Челзи освојува титули заради Роман. Мене не ми е јасно заради кого ги освоил титулите Арсенал? Анри,Бергкамп,Љунберг? Тие за тегла ајвар дошле во Арсенал?
Тие си мислат дека се во право,вие мислите дека сте во право и ништо на крај.
Најреални ми се навивачиве на Ливерпул. Тие барем си знаат дека ова е 2012 а не 1970 и дека времињата се менуваат.Ја гледаат реално ситуацијата. Овие од Арсенал станаа тоа што беа овие од Ливерпул до пред 6-7 год. Следна е нивната сезона. Ама ај што побргу сфатат какви се работите тоа подобро.
И овие од Јунајтед знаат некој пат чудно да гледаат на работите ама тие уште се при врвот па не се замараат и сфаќаат дека Сити им се конкуренти.
Да беа во ситуација на Арсенал ни по 10 год. немаше Сити да ги сметаат за конкуренти.

Значи bottom line не мора да се расправате за све и сешто пошто тоа не води никаде.

П.С. Поздрав до навивачите на Арсенал што го читаат ова :) :pipi: :X3:

В

Ваздух

Гостин
Наместо да се извинуваат, нека мислат порано како да играат на терен. Живците нема извинувањето да ми ги врати...

H

HoT IcE

Гостин
Стварно, не одговарајте и подлегнувајте на провокации, убави ви рече драгонскај, на фановите јадни на Арсенал ништо друго освен тоа не им останало, и замарааат се живо и диво на форумов.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Kралот ДД слободен агент!!

Jeff Stelling has confirmed that Didier Drogba has been released by Shanghai Shenhua and is a free agent. (Sky Sports News)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
^Зимај.
И така баравме напаѓач. А и башка мора ДД некаде да тренира за да биде во форма за Афричко првенство.
Ваљда нема многу пари да бара.
Трансфер рокот за слободни играчи завршува во Октомври.
Така да слободно може да го земеме.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Зимај.
И така баравме напаѓач. А и башка мора ДД некаде да тренира за да биде во форма за Афричко првенство.
Ваљда нема многу пари да бара.
Трансфер рокот за слободни играчи завршува во Октомври.
Така да слободно може да го земеме.
Ние устанавме со прстот во уста, да му пратиме понуда :P

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Сме ги победиле Вулфс во У21 лигата 5-0.
Голови дале Бога,Дин-Конте(х), Бејкер и 2 дал Пиазон
Ние устанавме со прстот во уста, да му пратиме понуда :P
И Овен никој не го зема :D
Кога можат Арсенал и Јунајтед зошто да не можеме ние? Дрогба кај нас Овен кај вас (може и Хески+ како убиствено дуо од минатото :) )

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И Овен никој не го зема :D
Кога можат Арсенал и Јунајтед зошто да не можеме ние? Дрогба кај нас Овен кај вас (може и Хески+ како убиствено дуо од минатото :) )
ХАхаха....немој и ти да ми праиш далавери со Овен, сабајле имав испад во Фан клуб - УТД :)

Него, за што се радува Абра на гиф-от кај тебе, стално го глеам ама не сум те прашал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
ХАхаха....немој и ти да ми праиш далавери со Овен, сабајле имав испад во Фан клуб - УТД :)

Него, за што се радува Абра на гиф-от кај тебе, стално го глеам ама не сум те прашал.
Одбранетиот пенал на Чех во финалето (во екстра тајмот :) )

H

HoT IcE

Гостин
Мене лично многу ме нервира Торес, ептен се дајва на терен, ко малоумен некој кој мисли дека е Примадона во Шутка, да ти ебам клипанот. Можеби бил класа напаѓач и све, ама никогаш нема да можеме да играме јако со него, сите се во игра за Торес, тој да дава голови, на него да му се мести, а шутракот нема никаква игра со глава, тотално теле е.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Didier Drogba's representatives say, the reports of Drogba being released by Shanghai Shenhua are false.

Kajgana Shop

На врв Bottom