Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Што велите сега да му стегнам 10 евра сингл ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Инаку денеска му е роденден на Азпи.Полни 22.Нека му е среќен па за 23тиот нека игра во уште еден УЕФА Супер Куп против шампионот во ЛЕ :giggle:
Што велите сега да му стегнам 10 евра сингл ?
Па да ти кажам право и јас така планирам :D Само не сега туку во Петок ваљда :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ГГ3+ јас мислам посигурно е некако да одиграте,дупла шанса со иксот :D

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Искрено мислам дека е неизбежно да примиме барем еден гол. За тие што пишат спортска, би регол ГГ3+ и мирна глава. :D

В

Ваздух

Гостин
Па затоа правиме трансфери :D Долга е сезоната.Лани и Мата почна многу добро па на крај некако се изгуби.
Затоа годинава имаме 5 играчи што ќе може да земат одговорност во секој момент.Лани на почеток на сезона и Стариџ даваше голови па после го снема.
Еве сега Хазард и Торес се дуото за оваа сезона.Ако после месец дена паднат во форма тука се Мата и Стариџ. Па после месец кога и тие ќе паднат тука се Марин и Мозес. Па после тие кога ќе паднат во форма во меѓу време се вратиле Хазард и Торес. Затоа е добро што имаме повеќе играчи во тимот :)
Одлично е што имаме толку играчи, и тоа јаки на сите позиции. Играме многу натпреварувања, па без јака клупа, никаде не одиме.
А лани Мата се изгуби при крај, затоа што Челзи играше бункер во ЛШ. И таков играч едноставно нема што да бара во таква формација. Е затоа и не играше Мата како што треба, и тоа оправдано :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
А баш гледам некои викаат дека најслаби сме биле на таа позиција и Микел ни бил најслаба алка во првиот тим. Врска немаат. Микел има многу битна улога во овој тим.

H

HoT IcE

Гостин
Микел е ѕверка невидена, само некогаш не мисли уопште, али според мене е најдобар CDM моментално во светот.

Kajgana Shop

На врв Bottom