Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Ништо не зависи од тренерот, ако е решено некој да се купи, ќе се купи. Кој тренер го одбра Марин, или Бруне, Лукаку?
Па затоа и толку играше Лукаку, а ќе видиме и овие двајца дали ќе седат тука или и тие уште ќе шетаат. (n)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
глупости се тоа за лукас ... ако челзи стварно понудил 40 мил. без размислување ќе прифати сао паоло.

L

Löwe

Гостин
Најдобро ќе биде дуото од Порто да се обедини.
Торес да го заменат за Фалкао, и да се купи Хулк.
И после
Мата----------------------------------------------Хулк
-----------------------Фалкао--------------------------

И тешко на противниците.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
GOALS SCORED AGAINST INDIVIDUAL TEAMS

THIRTEEN GOALS
Arsenal

:icon_lol::icon_lol:
--- надополнето: 23 мај 2012 во 22:57 ---
So according to hacks at Gourlay's briefing earlier, Kalou and Bosingwa will be joining Drogba out the #CFC exit door this summer.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
јас несум за продажба на Торес, инаку Хулк ако е ова вистина ми се допаѓа, мислам дека моментално на фудбалскиот трансфер пазар подобро крило од него нема!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Погледнете .

Дури и сега ме држе уште од тој ден . Морници ми лазат кога го гледам голот на Дрогба и коментаторот како вика :love:

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
На која позиција игра овој Лукас?Пошо глеам дека добро ги шеба овие у Бразил :)
Инаку за Хулк не заебавајте ѕвер е :)

H

HoT IcE

Гостин
За плеј, колку шо изигра Малуда салам како плеј толку и Хулк ќе изигра. Десно крило можи, мада ја би барал друг и за таму. Едно шо сум алергичен на Порто, друго шо Хулк неосновано многу е извикан изминативе сезони, не вреди толку.
Не се согласувам, зошто?
Затоа што денес скоро сите фудбалери ко Хулк се извикани и се ставаат астрономски откупни клаузули. Против ова неможеш, а подобро решение од Хулк за десно крило нити ќе најдеш, нити има, играчот е топ, и физички и технички поседува се за да биде легенда на Челзи, или минимум што и не се сомневам да успее на големо во ПЛ.

Мене ме нервираат тимови ко Сантос, Сао Паоло и ред други, типичен пример, Нејмар, Лукас. Не знам со кој памет се дава 40м за некој Лукас. Па тоа дете знаеш ли кога ќе прави такви дриблинзи во Англија?..Кога сите фудбалери би играле со врзани очи и нозе.
За Лукас да правеше таков муабет, ќе се согласев.
Иначе, и мене Порто како клуб ми е многу одбивен, попријатна ми е Бенфика која е пофер и пореална, овие од Порто се ептен швркнати.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
DIDIER DROGBA - THE IVORIAN MONSTER ! BYE LEGEND !!!
--- надополнето: 24 мај 2012 во 07:00 ---

#41, #42, #65, #77, #79, #80, #88, #96, #108, #116, #143 nema da gi zaboravam nikad. Najdragi mi se.
I sekako ... Munich, 88 min.. Legend.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не се согласувам, зошто?
Затоа што денес скоро сите фудбалери ко Хулк се извикани и се ставаат астрономски откупни клаузули. Против ова неможеш, а подобро решение од Хулк за десно крило нити ќе најдеш, нити има, играчот е топ, и физички и технички поседува се за да биде легенда на Челзи, или минимум што и не се сомневам да успее на големо во ПЛ.

Мене ме нервираат тимови ко Сантос, Сао Паоло и ред други, типичен пример, Нејмар, Лукас. Не знам со кој памет се дава 40м за некој Лукас. Па тоа дете знаеш ли кога ќе прави такви дриблинзи во Англија?..Кога сите фудбалери би играле со врзани очи и нозе.
За Лукас да правеше таков муабет, ќе се согласев.
Иначе, и мене Порто како клуб ми е многу одбивен, попријатна ми е Бенфика која е пофер и пореална, овие од Порто се ептен швркнати.
Се зеле а рогоој Порто со откупните клаузули ;)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Ја би Фалкао и Хулк. Најпрвин Фалкао. Да се направи чистка од Малуда, Калу, Есиен и уште некои други (дури и Торес) и да се земе добар напаѓач пред се. За крило ќе се најде нешто, макар некое не толку звучно име... но напаѓач на кој може да се потпре клубот засега немаме.

Исто, Босингва нејќам да си иде.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Со мало задоцнување, му посакувам на Дрогба се` најдобро во понатамошната кариера.
Ние треба да се насочиме да најдиме замена за Дрогба и да закрпиме неколку дупки во тимот.

Kajgana Shop

На врв Bottom