Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Моура е најѕвер бе, ѕвер ѕверосан, одлично ќе се вклопи со Рамирес. А за Хулк, молимте не треси глупости. Има да се снајде ОДЛИЧНО во Челзи. Како по каталог е граден за во Премиер Лигата. Снажен, брз, налик на Дрогба, со силен шут, добар изведувач на слободни удари... Роден е за во Челзи, РОДЕН!!
Па не реков јас дека нема да се снајде. Реков дека незнам како ќе се снајде. Останува времето да покаже ако дојде ќе видиме :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
И Стариџ е класичен напаѓач, го заборави. ;)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Стариџ си мисли сам е на теренот.
Играше како крило. Требаше да создава шанси, а сакаше да се докаже како напаѓач која е неговата природна позиција. Ако игра како напаѓач нема да има потреба толку да подава, туку да дава голови што би требало да се покаже како добра опција. Има брзина, има техника, да поработи малце на десната нога и ќе биде супер.

H

HoT IcE

Гостин
Хулк е тип на играч кој, кај и да отиде ќе игра на врвно ниво и ќе биде најдобар. Најѕвер играч што имам видено по крило, после Роналдо секако.
И физички е идеален за ПЛ и Челзи, плус може и како шпиц, и како крило, и тоа и лево и десно, плус има 25 години што е најдобро, има доволно искуство да пали по терени, идеално појачување за Челзи !

За Мура, ниту сум го сакал, ниту пак му предвидувам дека нешто ќе успее да направи во ПЛ, такви дриблери само во Шпанија може да успеат.
И заборавив да кажам, ако стварно дадат 40м за него, ондак управава со се Роман, одлепила начисто !

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Многу се напумпаа цените на Бразилциве во последно време :)

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Што е со муабетиве дека готово е со РДМ?

H

HoT IcE

Гостин
Секакви муабети има, јас мислам дека Роби добива договор на една година, иначе Роман иде против сите, против фановите и целиот свет.
Но, мене ме интересира од каде ви е информацијата дека Хулк и Моура се во Лондон на тестови? Сега барав, барав и барав, нема ни трага ни глас од такво нешто.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Нема врска тоа за Хулк и Моура. Не верувам дека е приоритет деновиве преговарање за нови играчи. Треба да се реши случајот со тренерот, можеби и да се реши иднината на уште неколку играчи.

А околу Ди Матео, мене ме плаши да не размислува како Дрогба. Ќе се очекува од него многу ако остане. Успеа да освои ЛШ. Ако мисли дека нема да може да ги исполни очекувањата, можеби самиот ќе сака да оди во друг клуб.

Hulk's agent: "He likes the English Premier League a lot and Chelsea are a good club for Hulk.We are open to talks with Chelsea at any time,any place and I can tell you that there is interest certainly."

H

HoT IcE

Гостин
И јас помислив околу тоа, има шанси Роби самиот да се откаже. Бидејќи имавме феноменални одрамбени партии под негово водство, тоа ни беше најака страна, но во нападот и креирање шанси неуспавме да го видиме неговиот начин затоа што сезонава уопште немаме играчи кои би можеле на битни утакмици како со Барселона и Баерн да се надигруваме и играме офанзивно. Ова е еден реален пост после оладување од освојување на ЛШ.
Јас како и да е, верувам во Роби, и би сакал да остане. И ако остане, ќе има од старт голем притисок врз него да биде успешен, посебно по саботата.

F

fantomX

Гостин
Ако се носи неколку-десетици-милионска замена за Дрогба, тоа мора да биди Фалкао. Каков Хулк, не заебавајте.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.664
Ако се носи неколку-десетици-милионска замена за Дрогба, тоа мора да биди Фалкао. Каков Хулк, не заебавајте.
Па нема Хулк да е замена за Дрогба. Не директна, може и централно да игра, ама мислам дека би играл десно крило. Мислам дека нема да купат класичен напаѓач. Уствари се зависи од Торес. Ако е подготвен да биде главниот напаѓач во Челзи, и се врати на старите патеки, го имаме и Стариџ како негова замена и Лукаку секако иако би требало да оди на позајмица. А доколку овие двајца не играат, тогаш ќе може Хулк да се стави како главен напаѓач.

Секако, се зависи од тренерот. Затоа би било најдобро да се реши тоа прашање пред да се прават било какви трансфери.

F

fantomX

Гостин
Ништо не зависи од тренерот, ако е решено некој да се купи, ќе се купи. Кој тренер го одбра Марин, или Бруне, Лукаку?

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Па Хулк мислам дека повеќе би играл плеј или десно крило отколку како централен напаѓач. За тие две позиции би бил перфектен избор, има одлична комбинација од техника, брзина и физичка спремност.

F

fantomX

Гостин
За плеј, колку шо изигра Малуда салам како плеј толку и Хулк ќе изигра. Десно крило можи, мада ја би барал друг и за таму. Едно шо сум алергичен на Порто, друго шо Хулк неосновано многу е извикан изминативе сезони, не вреди толку.

Kajgana Shop

На врв Bottom