Фан Клуб: Челзи

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
За финалето сакам :

Чех
Босингва - Луиз - Кејхил - Кол
Меирелес - Лампард
Стариџ - Мата - Калу
Дрогба

И на клупа секако ќе ги имаме Есиен,Малуда,Стариџ и Торес.
Ем Мерелеш, ем Стариџ 2 пати го имаш убацено :ROFLMAO:

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
За финалето сакам :

Чех
Босингва - Луиз - Кејхил - Кол
Меирелес - Лампард
Стариџ - Мата - Калу
Дрогба

И на клупа секако ќе ги имаме Есиен,Малуда,Стариџ и Торес.
Стариџ ни под разно.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Доколку Луиз и Кејхил се опорават, задната линија ќе биде Босингва/Фереира - Луиз - Кејхил - Кол, со Чех на голот. Други играчи кои сигурно ќе бидат во стартна постава се Микел и Лампард (декструктивци), Мата (плеј), Дрогба (ЦФ) и Калу на едно од крилата.

Едино останува дискутабилно другото крило каде конкурираат Малуда, Стариџ и Торес. Тешко да се предвиди ова, зависи дали Роби ќе постави поофанзивна или подефанзивна тактитка. Останува да почекаме и да видиме што смислил овој пат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.733
Поени од реакции
52.675
malu vi se mesam na muabetov no kako sto znam Maluda ce go propusti finaleto
Не. Осеќал малце болка вчера, па го извадија пред време за да спречат евентуална повреда. Ќе го спремат за финалето.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
bogami neznam dali e poubavo ili poloso no moe mislenje e deka ako neigra gubite eden mnogu biten igrac maluda e iskusen i moze mnogu podobra da izigra od starig znam deka vie rezerva no takov igrac bi sakal sekoj tim da ima rezerva

L

Löwe

Гостин
bogami neznam dali e poubavo ili poloso no moe mislenje e deka ako neigra gubite eden mnogu biten igrac maluda e iskusen i moze mnogu podobra da izigra od starig znam deka vie rezerva no takov igrac bi sakal sekoj tim da ima rezerva
Хахаа, Јас би бил пресреќен кога Малуда не би бил ни на клупата. Малуда нема ни М од оној Малуда во сезоните 2008/09, и 2009/10, кога беше во Страшна страшна форма.

H

HoT IcE

Гостин
Кога веќе изборот паѓа на Малуда, Стариџ и Торес за крило, би го зел Торес и во сон, човекот е одличен во дефанзива и покривање, за разлика од Стариџ и Малуда, плус со него може да бидеме и поопасни со оглед на тоа колку асистенции има.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Оставете тоа туку што се овие да ги наречам сега засега шпекулации за трансверот околу Хулк .Би било убаво да биде вистина :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Имаше и за Фалкао шпекулации :D
Да само што овие се потврдени од Португалски извори и од страна на агентот на Хулк и тоа на твитер дека е постигнат договор помеѓу Хулк и Челзи , дека Хулк е со една нога во Челзи . Затоа ова малце ме боцка , и лажно ме радува да речеме сега засега и затоа ги нареков сегашни шпекулации да не испадне во иднина нешто друго потоа :D , по навика .

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Да го надополнам Гоки, еден од агентите на Хулк:

Oстанува да видиме што ќе се случи и дали воопшто Челзи ќе се согласи да ја плати цената што ја бараат од Порто.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.351
Chelsea FC would like to make local residents and supporters aware that if the club wins the Champions League Final we will hold a parade in the Fulham area on Sunday.The Victory parade will start at approximately 4pm on Sunday 20 May from
Stamford Bridge's west entrance before travelling east along Fulham Road and turning right onto Hortensia Road, and then right again onto King's Road and on to New King's Road. It is expected that it will take 35 minutes for the team to arrive at Eel Brook Common where the bus will make a short stop.The parade will end at Parsons Green.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2772376,00.html
Franz Beckenbauer tells "Bild" that Schweinsteiger is not fit and may miss the Champions League final against Chelsea.
(Mind games....

Kajgana Shop

На врв Bottom