- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 663
- Поени од реакции
- 719
Mалимуда не ли се повреди со Блекбурн ?Ауу да бре...тогаш Микел или Есиен...
И Луиз и Кехил уште се повредени или ?
Mалимуда не ли се повреди со Блекбурн ?Ауу да бре...тогаш Микел или Есиен...
Ем Мерелеш, ем Стариџ 2 пати го имаш убаценоЗа финалето сакам :
Чех Босингва - Луиз - Кејхил - КолМеирелес - Лампард Стариџ - Мата - Калу Дрогба
И на клупа секако ќе ги имаме Есиен,Малуда,Стариџ и Торес.
Стариџ ни под разно.За финалето сакам :
Чех Босингва - Луиз - Кејхил - КолМеирелес - Лампард Стариџ - Мата - Калу Дрогба
И на клупа секако ќе ги имаме Есиен,Малуда,Стариџ и Торес.
malu vi se mesam na muabetov no kako sto znam Maluda ce go propusti finaletoЕдино останува дискутабилно другото крило каде конкурираат Малуда,
Не. Осеќал малце болка вчера, па го извадија пред време за да спречат евентуална повреда. Ќе го спремат за финалето.malu vi se mesam na muabetov no kako sto znam Maluda ce go propusti finaleto
И поубавоmalu vi se mesam na muabetov no kako sto znam Maluda ce go propusti finaleto
Хахаа, Јас би бил пресреќен кога Малуда не би бил ни на клупата. Малуда нема ни М од оној Малуда во сезоните 2008/09, и 2009/10, кога беше во Страшна страшна форма.bogami neznam dali e poubavo ili poloso no moe mislenje e deka ako neigra gubite eden mnogu biten igrac maluda e iskusen i moze mnogu podobra da izigra od starig znam deka vie rezerva no takov igrac bi sakal sekoj tim da ima rezerva
Имаше и за Фалкао шпекулацииОставете тоа туку што се овие да ги наречам сега засега шпекулации за трансверот околу Хулк .Би било убаво да биде вистина
Да само што овие се потврдени од Португалски извори и од страна на агентот на Хулк и тоа на твитер дека е постигнат договор помеѓу Хулк и Челзи , дека Хулк е со една нога во Челзи . Затоа ова малце ме боцка , и лажно ме радува да речеме сега засега и затоа ги нареков сегашни шпекулации да не испадне во иднина нешто друго потоа , по навика .Имаше и за Фалкао шпекулации