Фан Клуб: Челзи

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Јас гледам на работите реално, а тоа е дека Барселона изигра подобро, НО не ги искористи своите шанси, по што следеше казната! Тоа е мое мислење, ова е форум и го искажувам истото. Доколку ти не се согласуваш не значи дека мора да ме нападнеш заради тоа. А во врска со полуфиналето од 2009-та сметките не се израмнети се' уште. Се надевам дека тоа ќе се случи во вторник, на овој или оној начин. ;)
И да, не знам кој фактор си ми ти за да ми кажуваш дали треба или не треба да навивам за ЧелСи и дали ќе си ја мавнам главата во ѕид или не. :)
За крај, посакувам денеска да ги освоиме трите бода кои и те како ни се потребни.
Не сум никој фактор тоа е повеќе од јасно... Само не знам, не можам да разберам како некој кој е фан на Челси може да каже дека Барселона заслужила да победи... Ебати ја реалноста... Имаа шанси не знаеа да ги искористат и толку, да требало да победат ќе победеа. Денеска не ги освоивме 3-те бода за жал, ама може Л.С ќе ја освоиме :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Инаку прашање едно не знам какви се правилата...ако бидеме пример 5-то место, а освоиме ЛШ што се дешава? Идеме у квалификации како Ливерпул кога освоија, а 4-то пласираниот од Премиер лига нема да оди у ЛШ? Вака нешто?

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Инаку прашање едно не знам какви се правилата...ако бидеме пример 5-то место, а освоиме ЛШ што се дешава? Идеме у квалификации како Ливерпул кога освоија, а 4-то пласираниот од Премиер лига нема да оди у ЛШ? Вака нешто?
Да, токму така.

L

Löwe

Гостин
Директно во групи одиме ако освоиме ЛШ

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
РДМ да е малце паметен ќе извлече некоја поука од Ел Класико

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
РДМ да го има составот што го има ЖМ нема да му треба поука од ЕК
Кратенкиве FTW
Па добро РМ го има Бензема ние го имаме Дрогба. Тие го имаат КР ние го имаме Мата,Тие го имаат Озил ние го имаме Лампард итн. итн. :D

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Деновиве се повеќе и повеќе ми се врти во глава дека во Вторник сите Фан Клубови како Реал, Милан и компанија ќе праат собиранка тука. Победа за целосен оргазам :vozbud:

H

HoT IcE

Гостин
Драгонскај добра шала, најискрено.
За во вторник ќе биде интересно, Барселона и денес загуби, втор пораз по ред, кој знае каква е атмосферата во соблекувална, денес премногу грешки и они, ќе биде забавно, се надевам дека Челзи ќе игра паметно, и дека РДМ ќе има планБ во случај Барселона да се опаметила од мечот на Стемфорд.
И да не примиме брз гол, друго ќе си дојде.
Денес имаше добра ротација на играчи, би требало да биде јако трчање и покривање на цел терен, оти се виде каде Барселона е слаба, се виде во Лондон, се виде денес, и ете, поука за РМ и Челзи да идат максимално сконцетрирано во вторник.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Дефинитивно стариџ треба да стартува во вторник. Знам дека не е во форма и премногу себичи и упропастува акции, ама немаме друго чаре.
Шансата ја гледам само во контри, каде потребна ни е брзина и неможеме да играме со троми желки како Малуда или Калу.
Тоа е тоа, да играме поинаку и малку да се отвориме ќе доживееме потоп.

П.С HoT IcE Ти whizzkid си така? :icon_lol:

G

grande-juve

Гостин
Дефинитивно стариџ треба да стартува во вторник. Знам дека не е во форма и премногу себичи и упропастува акции, ама немаме друго чаре.
Шансата ја гледам само во контри, каде потребна ни е брзина и неможеме да играме со троми желки како Малуда или Калу.
Фала богу дека нема да играат овие, ќе играат Мата и Рамирес кој мислам дека е Болт за останатите крила што ги имаме. Сигурен сум дека ќе почнат:

Чех
Иванович Кејхил Тери Кол
Микел
Меирелеш Лампард
Мата Рамирес
Дрогба

Член од
6 октомври 2009
Мислења
137
Поени од реакции
42
Мое мислење
бертранд ѕвер треба појќе шанса наредна сезона да му се дава
есиен многу добро изигра оваа утакмица иако мислам дека не треба со барса да игра
стариџ себич најголем
малуда нејќам ни да го видам поќе
калу незнам зошто игра
од РДМ досега не сум бил разочаран ама оваа утакмица многу се разочарав, мораше да одиме на победа. имавме добри акции ама шо незнај калу да шутни стариџ да подај малуда.. ништо незнај тој... шо е и чудно во последните неколку утакмици среќата не прати.

Kajgana Shop

На врв Bottom