Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Се гледа Болтон каде се наога, и највеке примени голови во Премиер лигата.
Нас ни треба добар голман, а не дефанзивец.
Муабетов не ти држи воопшто вода.
Кехил е одличен играч, борбен, одличен стопер, и доаѓа во Челзи затоа што Алекс заминува.
Болтон се наоѓа на дното затоа што целиот тим игра лошо и неорганизирано, да почнеш од нападот да стигнеш до мажуретките.
За Кехил толку ќе ти кажам.

Нас не ни треба добар голман, ние имаме добар голман, тоа што Чех моментално има пад во форма е друга работа која ќе се надмине, затоа што класата е вечна, фомрата е променлива.
И не гледам подобар голман кој би можеле да го купиме, имаме еден млад перспективен и ултра талентиран голман кој брани за Ателтико и е на позајмица на 2 години, потоа доаѓа во Челзи и ќе биде замена за Челзи, до тогаш помири се со фактот дека ќе го гледаш Чех.

Што се однесува со Астон Вила, сакам победа, сакам да ја завршиме годинава со победа, па со Господ напред во следните мечеви.
Боаш:
'We are looking for talent, the best talent available, but the January transfer window is notoriously difficult because the talent is not available, and even when it is it's always at extra cost.
'Hopefully we can get the Cahill deal wrapped up, then we will study the forward situation, you have to pay heavily for the talent we need. It can get frenetic in the last week but we have our targets outlined
Мене ова ми кажува нешто, не знам за вас.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:
1 Petr Cech
20 Paulo Ferreira
4 David Luiz
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
7 Ramires
6 Oriol Romeu
16 Raul Meireles
23 Daniel Sturridge
11 Didier Drogba
10 Juan Mata

Subs: 23 Ross Turnbull, 17 Jose Bosingwa, 27 Sam Hutchinson, 8 Frank Lampard 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou, 9 Fernando Torres.

Villa are expected to line up in the following 4-5-1 formation:
Guzan; Cuellar, Collins, Dunne, Warnock; Albrighton, Petrov (c), Ireland, Clark, N'Zogbia; Agbonlahor.
Subs: Marshall, Hutton, Bannan, Gardner, Weimann, Delfouneso, Bent.

Хатчинсон на клупа :)

H

HoT IcE

Гостин
Би требало Торес да добие предност пред Дрогба, и Лампард пред Раул, но Боаш си знае.
Додека Фереира си го заслужи местото.
--- надополнето: 31 декември 2011 во 15:45 ---
Бтњ, дајте стримови.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.134
Очекував Торес да игра денес 1 постава да му е**м мајката..

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:

1 Petr Cech
20 Paulo Ferreira
4 David Luiz
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
7 Ramires
6 Oriol Romeu
16 Raul Meireles
23 Daniel Sturridge
11 Didier Drogba
10 Juan Mata
Subs: 23 Ross Turnbull, 17 Jose Bosingwa, 27 Sam Hutchinson, 8 Frank Lampard 15 Florent Malouda, 21 Salomon Kalou, 9 Fernando Torres.

Хатчинсон на клупа,топ (y)(y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Ќе оди Дрогба сега во Африка па ќе добива Торес шанса.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
И официјално со 150-етиот постигнат гол Дрогба влезе во легендите на Челзи :)

Тhe Legend :) - Браво мајсторе.

H

HoT IcE

Гостин
Почнаа добро првите 10 минути, после почна пимплањето бескрајно.
Дрогба влезе во легендите супер, но не видов баш ништо од него, ниту ја користи силата, ниту играта со глава, очајно.
Целиот тим е премногу статичен, слушнав на стримот кај се дере некој Movement Chelsea, Movement!, и е тотално во право, не знам што очекуваат голот да падне од небо.
Не сум задоволен со играта, Чех повторно кискна по не знам кој пат сезонава, и според мене мора да се седне на клупа, подобро Трнбул да прима вакви голови, што бараше да интеревира и да рипа меѓу 3 наши играчи, ебате.

В

Вори

Гостин
Фереира бил подобро решение од Босингва на позиција десен бек.Ма немој да ме јебете бре!
Еднаш во животот изигра добри 20 минути,во 7 години и одма Боас го става во прв тим против Астон Вила.
Абе најмизерниот играч што постои е тој,и игра прв состав.Ми иде да се задавам со бежичен телефон.
Бот ботосан,трипати го издриблаа по десна страна,не знае нога да пушти.По негова вина го примивме голот,бел ден да не види.
И не ме цитирајте да ми кажувате за него дека се дешава и слични ствари,затоа што не му е првпат.Секогаш кога игра прави грешка која не чини.

И без разлика како ќе заврши мечов,многу сме немоќни дечки.Вака не бива.Добро што беше пеналот иначе досега и ќе губевме.
Овие па Вила еден шут немаат,а ни држат 1-1 резултат и тоа благодарение на тој белиот Зоро.

Убаво вика коментаров,Ромеу,Меирелес и Рамирес.Каде е креативноста тука?
И јас се прашувам.Ама не,не ни треба таков играч плеј,можеме и без тоа,или со Лампард,како и да е.
Стариџ и Мата кои се крила,цело време трчаат по средина заради тоа што нема кој да даде пас и да поврзе акција.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.134
БРАВО МОМЦИ НАЈЈАКИ СТЕ , ПОАРНО КЕ НАВИВАМ ЗА БОЛТОН ОТКОЛКУ ЗА ЧЕЛЗИ..МОРЕ МАРШ У ПМ , ДА ВИ ЕБАМ ТОА ГЛУПЕРДИТЕ !!!

H

HoT IcE

Гостин
Толку не гледам веќе.
Тотално незаслужено водство, еден куп ракомет од кои 2 за чист пенал.
Торес покажа повеќе од Дрогба и очекувам следна утакмица да стартува.
Луиз, да не го видам више у прв тим, недоквакано шилеже.

Kajgana Shop

На врв Bottom