H
HoT IcE
Гостин
Муабетов не ти држи воопшто вода.Се гледа Болтон каде се наога, и највеке примени голови во Премиер лигата.
Нас ни треба добар голман, а не дефанзивец.
Кехил е одличен играч, борбен, одличен стопер, и доаѓа во Челзи затоа што Алекс заминува.
Болтон се наоѓа на дното затоа што целиот тим игра лошо и неорганизирано, да почнеш од нападот да стигнеш до мажуретките.
За Кехил толку ќе ти кажам.
Нас не ни треба добар голман, ние имаме добар голман, тоа што Чех моментално има пад во форма е друга работа која ќе се надмине, затоа што класата е вечна, фомрата е променлива.
И не гледам подобар голман кој би можеле да го купиме, имаме еден млад перспективен и ултра талентиран голман кој брани за Ателтико и е на позајмица на 2 години, потоа доаѓа во Челзи и ќе биде замена за Челзи, до тогаш помири се со фактот дека ќе го гледаш Чех.
Што се однесува со Астон Вила, сакам победа, сакам да ја завршиме годинава со победа, па со Господ напред во следните мечеви.
Боаш:
'We are looking for talent, the best talent available, but the January transfer window is notoriously difficult because the talent is not available, and even when it is it's always at extra cost.
'Hopefully we can get the Cahill deal wrapped up, then we will study the forward situation, you have to pay heavily for the talent we need. It can get frenetic in the last week but we have our targets outlined
Мене ова ми кажува нешто, не знам за вас.