Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.044
Поени од реакции
1.990
Треба уигрвање на одбрана, млади играчи се поготово не играат човек на човек со низок блок него висока линја со пресинг.
Плус еве Густо и Џејмс се нови, за да се уиграат треба константно една четворка да игра цело време.

Палмер е алфа и омега во тимот без него во тим невозможно.

Јас лично очекувам повеќе од Мадуеке, може он многу подобро ама формата од почеток на сезона и припремите не му е иста. Не мора голови да дава секоја утакмица ама треба да иде во успешни дриблинзи човек на човек и продуктивни пасови.
Ми се свиѓаат што Мареска еве подолго време му дава константно минутажа да види дали може или не.
Но ако продолжи вака млитаво и после нова година тоа е тоа среќно во Палас.

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.853
Поени од реакции
12.940
Мене највеќе ми се допаѓа што Мареска не дреми со измени. Мадуеке дупе беше, баш направи еден многу глуп фаул кај 60та. Зеде и го извади.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Е добро де. Не мора сите титули да ги освоиме. Еве, може некоја и да не ја освоиме

Член од
15 ноември 2013
Мислења
1.527
Поени од реакции
2.623
Бадијашил не е ни Чемпионшип левел играч, не знам ни дали би го зеле за 3та лига да игра, дефинитвно еден од најлошите трансфери досега (заедно со Дисаси)

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365
Не ми е јасно како су стигнале до туја Бадиашвил и Дисаси :D
Буквачно тактика на Њукасл е чекај грешку пред гол и реално још 3 ќе ни дадев сс овија пациенти позади заедно сс голмана.
Автоматски споено мислење:

Још нешто не ми е јасно , како КДХ игра десно крило?

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Друго е КЛ, овде не требаше да има 11 измени и требаше да си играат Колвил, Каиседо, Палмер.

Ама како што течеше натпреварот ептен јасно стана дека не беа отидени да победат. Играчите лабави, Мареска уште повеќе :D

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
Можно е да го јадеме.
Ќе беше поарно да останеше Тен Хаго.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Добра одбрана и добар Санчез конечно. Штета Палмер слаб денеска, али имаме опции на клупа за победа.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
6.853
Поени од реакции
12.940
Мадуеке не е играч што треба да игра прв тим. Како си џогираше сега на контрава од Јунајтед. Стерлинг продолжение.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
6.853
Поени од реакции
12.940
Едит: Толку е. Мадуеке е играч минуз за тимов. Мареска не ни требаше да го почне. Веќе неколку натпревари по ред кај што буквално ништо не игра Мадуеке.
Автоматски споено мислење:

Браво за Касеидо :aplauz:

Kajgana Shop

На врв Bottom