Фан Клуб: Челзи

E

enzo8

Гостин
Jackson mora da izleze, aj sto e beskorise pa i steti.
Ovakvi utakmici ni trebaat, da se macime i da pravime greski akk sakame progres.
Автоматски споено мислење:

Kasni Maresca, Enzo i Jackson out, KDH i Nkunku in.

Последно уредено од модератор:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.871
Поени од реакции
12.971
Што кур од корнер е она бе Енцо?
Лоши се доста од прекини, а со екипи како Нотингем баш тоа може пресудно.

E

enzo8

Гостин
Ne znam sto ceka Maresca, mozeme da tepame, zadovolen li e so bod?
Jackon i Enzo pa i Gusto se kriminalni denes, trebase na poluvreme da bidat zameneti.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.045
Поени од реакции
1.991
Битно даде гол Џексон пред некое коло, еднаш месечно ќе даде гол и ќе го славиме...

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.045
Поени од реакции
1.991
Го убија темпото без фудбал гниди, нашиве пак подлегнуваат на провокации, млад тим јбг треба да останат смирени и да пукнат притисок

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Ај што нема да тепаат денес, туку без Куку и Фофана против Ливерпул.
Санчез денес одличен!

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.871
Поени од реакции
12.971
Ау што му фати на Палмер и на Нкунку.
Браво и за Санчез што фати денеска.

Требаше порано Мареска со измениве да го вади умрените Енцо и Џексон.

E

enzo8

Гостин
Фер резултат, нема што да бараме повеќе.
Ужасно прво полувреме, млитаво, арогантно, споро и незаинтересирано, освен Мадуеке.
Второ полувреме многу подобро, нагазивме на топка ама пак несигурни во одбрана, пак дозволуваме евтини голови.
Мадуеке и Санчез денес за секоја пофалба, не извадија од сигурен пораз.
Мареска денес касни со измени многу, Енцо и Џексон изиграа ужасен меч и треба да биднат седнати на клупа за вакво издание. Очекувам со Ливерпул да почнеме со Ромео и Каиседо и Нкунку во напад, иако е далеку и не верувам ама двајцава мора да одморат, многу се арогантни со фудбал кога ќе врзат некоја утакмица по ред.
Не чекаат уште многу вакви утамици и се повеќе ќе се дешаваат, ниска одбрана, збиени, нема да имаме многу шанси со кои ќе дадеме гол, ќе мора да научиме да играме ефикасно против вакви екипи иначе ќе си кружиме како на времето Барса што кружеше пред наш гол.

Со Ливерпул очекувам пораз, без Кукуреља, без Фофана и Густо кој е во ужасна форма, има да не избуши оној нарко трафиканте од лева страна на Ливерпул.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Баш ваков натрпевар очекував против Форест. Штета што не успеаа да искористат некоја од шансите. Мислам дека црвениот не им помогна затоа што Форест уште толку се повлекоа и почнаа да ја сецкаат играта. На крај ни пола од продолжението не се играше, а не продолжи уште некоја минута.

Ништо страшно, поголем проблем е што ќе бидат без Кукуреља и Фофана против Ливерпул. А и Колвил не знам дали излезе поради жолтиот или повреда.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.045
Поени од реакции
1.991
Пак Челзи направи солидни прилики за гол ама нема голгетер.

Многу лесно може да се прочита Челзи, без разлика што игледаат организирано во градење на напад, само треба низок блок и провоцирање.
Нотенгем со провокации им влегоа во глава на играчите и само си го цепкаа темпото.
Ова ќе се прикенува и од други екипи ако не поведеме први.

Инаку ме нервира што не му се верува на Нкунку

E

enzo8

Гостин
Не ме интересира што Глуп и Поглуп имаат да кажат, кога не иде, ги нема нигде, се кријат. Сега вржавме добар период и одма ќе давале интервју, на тенок лед се кај мене.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ама сфаќаш дека муабетот "Овие газдиве на Челзи имаат план за иднината" е глуп и никој не ги хејта за тоа, така?
Ова е како јас да го купам Мекдоналдс и да го направам 5 најголем бренд за брза храна у првите 2 години, па потоа да го кренам на втор најголем бренд и да кажам "Еве, се гледа, имам ја план"

Не. Кога го купуваш Мекдоналдс целта не е да го паднеш па да го намалиш падот.

Луѓе не ги хејтаат пошто "Шо кур праат овие глупи се" туку "Што кур направија овие, глупи беа"

Стварно не знам како подобро да го објаснам ова.

Ако догодина да паднеме во Чемпионшип, па потоа во Лига 1, сосема е ок да пишеш во 2029 "Брееј колку падна тимов, еј катастрофа..." наместо "Ajdeeee prvo mesto vo Liga 1!!! Kade ste sega hejteriii!! Vikavte deka timot e losho voden ama eve giii na rab do titula ajmooo"

Не те хејтам, знаеш, само ти објаснувам дека тотално е небитно што се случува сега, муабетот е дека не ни требаше да стигне до ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom