Од се што виде тоа ти смета највеќе?Првово полувреме
Прегледај го приврзокот 427156
Шо кур прави овој Веига бе, од кај ги наоѓаат, цело време покажува со прсти, аплаудира, мислиш ветаран е 40 годишен, њтф, у едно полувреме ми стана антипатичен, надокнадува квалитет со навивање и објаснување на другите што да прават
А од играта ти испаднаа, сеа земи си стаклени плави.Ае ми искрварија очите од првиов состав Не знаеш кој крило игра, без класичен бек… бре
Тоа ми е ново, до сега го немам гледано во официјален натпревар како стартер.Од се што виде тоа ти смета највеќе?
Шанса против некој си Сервет не можеме да направиме ..
????????????Првово полувреме
Прегледај го приврзокот 427156
Шо кур прави овој Веига бе, од кај ги наоѓаат, цело време покажува со прсти, аплаудира, мислиш ветаран е 40 годишен, њтф, у едно полувреме ми стана антипатичен, надокнадува квалитет со навивање и објаснување на другите што да прават
Enzo Maresca on Cole Palmer: "Cole, he felt something but he looks fine. They already checked him, he looks fine and okay. Hopefully there is no problem and he can be available for Sunday's game."Cole Palmer went straight down the tunnel holding his thigh. (@JacobsBen)
Убава работа било да се игра Конференциска, фала ти Покетино!
Кажи што рекол за Нони и Мудрик?Maresca sends a warning to his squad :
“I judge the starting team based on how they work every day, if you don’t train with intensity, you won’t play, and if they think they don’t play Sunday so they are going to play Thursday but from Sunday to Thursday they don’t train well, they are not going to play Premier League on Sunday and they are not going to play on Thursday”
“Chelsea is a demanding club, you need to work hard, fight until the end to get your place and give 100%”
До сега Мареска ептен добар впечаток ми остава на пресовите со тоа колку искрено и директно одговара. Вчерашните коментари за Нони и Мудрик исто беа интересни.
Зошто праша и си одговори?Кажи што рекол за Нони и Мудрик?
Индиректно кажа дека Нони не работи доволно на тренинг сесиите, а Мудрик незнае што со топката кога ќе ја добие. Овој Нони сигурно пафка пред тренинг, таков е и на утакмици неозбилен, а од Мудрик секако фудбалер не бидува.
Покетино секако ќе изјавеше дека тимот е млад и дека сме у сред проект, пиченце од тренер и карактер.