Фан Клуб: Челзи

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365
Оваа година треба да се надеваме дека ќе даваме 3-4 гола просек за надеваме само на победа.
Делуваме страшно кога ќе треба да се браниме и плус на тоа Енцо а посебно Каиседо играат криминално и губат топки.

Последно уредено:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.851
Поени од реакции
12.940
Браво Мадуеке :aplauz:
Нека гледа Мудрик и нека запишува.

Палмер две асистенции и гол. Сува класа. Само многу грешат кога го играат крило.

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
774
Да ве прашам нешто, без заебанција. Зошто толку хејт за Мадуеке? Јас неколку пати што го имам гледано, убедливо најдобро крило е во Челзи.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Да ве прашам нешто, без заебанција. Зошто толку хејт за Мадуеке? Јас неколку пати што го имам гледано, убедливо најдобро крило е во Челзи.
Неколку пати го имаш гледано, не поќе од 3 пати.

Нападот денес работи ако ништо друго.

E

enzo8

Гостин
Noni maestralna partija, vo odlicna forma e, samo neka prodolzi vaka da igra, odlicno kombinira so Palmer.
So golema lesnotija igrame i pravime tranzicija, koga odbranata bi bila dobra i bi imale dobar finish, mozemda bideme seriozna ekipa.

E

enzo8

Гостин
Ne e problem so kvalitet kaj Noni tuku so konstantnost i ponashanje, znae da sebichi mnogu i da se kurci.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
6.851
Поени од реакции
12.940
Ау им закачи три овја. Палмер хет трик асистенции :D

E

enzo8

Гостин
Enzo kapiten e prav pogodok, rasne vo ulogava, gi bodri, za sekoja topka i faul e kaj sudija, bravo, pokazuva pravi liderski kvaliteti sto iskreno ne ocekuvav.

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
6.851
Поени од реакции
12.940
Реков јас ше те треба уште некој гол :D
Не паметам вака лесно да сме креирале и завршувале. Последен период беше со Анчелоти на врмето.

Kajgana Shop

На врв Bottom